Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jönnek be testalkat/korbeli különbségek?
Figyelt kérdés
Pl én elég nagy vagyok, magasságra és izomzatra is, alapvetően uni vagyok de valamiért bejön, ha az aktív vékonyabb, nagyobb az intimje is és ha fiatalabb is. Olyankor nagyon előjön a szubmisszív oldalam.
29/uni
2023. okt. 19. 02:23
1/7 anonim válasza:
Nekem is bejönnek az ilyen különbségek, fiatal vékony aktív vagyok nagy farokkal és szinte mindig nagyobb darab izmos passzívakkal voltam.
2/7 anonim válasza:
Én szeretném a vékonyabb fiatal aktív srácokat. De idősebb testesebb passzív vagyok. Így elég esélytelen 🙃
3/7 anonim válasza:
Nagyon bejön. Én átlagosabb vagyok, de bejön, ha az aktív testesebb, vagy enyhén kövér, de (hozzám képest) jó véknyak is tetszenek.
4/7 anonim válasza:
Van pár kilóm pluszba. Vagyis van hasam. 38 vagyok.
A nálam évekkel fiatalabb fiúk jönnek be, leginkább vékony, vagy átlagos testalkattal. De ducibbaknak sem mondanék nemet.
Uni/passzív vagyok
5/7 anonim válasza:
Sokáig ha ideálist kellett mondanom, elvből mindig magamhoz hasonlóra gondoltam volna. Mégis rájöttem, hogy izgatnak maguk a különbségek, oda/vissza is. Ha én vagyok úgymond a "jobb darab", akkor kiélvezhetem a fölényemet (ne gonoszkodásnak értsétek), ha viszont a másik a nagyobb, akkor az szexuálisan alapból felizgat. Nem arra gondolok, hogy másfélszer akkora, mint én, mert azt tényleg nem tudom értelmezni, és közömbös kategória számomra. De ha valamennyivel nagyobb nálam, több nálam bármiben, legyen az magasság, testsúly, erő, bicepsz-, comb-, fenék-, farok-, lábméret, tényleg akármi, az izgat. Eleinte csak irigységnek gondoltam, amit én is be szeretnék hozni, de rájöttem, pont hogy izgat maga a különbség. Privátban részletezhetnétek a testi méreteiteket, ha valakit szintén érdekel az összeméregetés. :D
6/7 anonim válasza:
Engem is izgatnak a különbségek. Nagyobb farkú, átlagos alkatú, magas srác vagyok, így a kövérség és a kisebb méret is kimondottan bejön.
7/7 anonim válasza:
Engem is izgatnak, főleg a 40 feletti kövér, kopaszodó srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!