Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyesek miért trükköznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért trükköznek testképpel, de úgy hogy kb. hülyének nézik a másikat?

Figyelt kérdés

Nem meztelen képet kérek a másiktól, de online beszélgetés során nyilván szeretném látni a testalkatát.

Főleg ha kalandot vagy haverság extrákkalt, stb... keresünk.

Ez a minimum.

Erre sokadjára is ruhás képet küld. Írom, hogy póló, ing nélkülit. Küld olyat amin kb. semmi sem látszik.

Vagy hanyatt fekszik, ahol a testalkat nem kivehető jól.

Aztán részleteket küld, mintha puzzlet játszanánk.

És még hülyének is néz, hogy de hát ő most küldött.

Aztán ha lezárom a beszélgetést, akkor én vagyok az ilyen meg amolyan...

2023. ápr. 27. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Pénzért, beképzeltségből, egoizmusból, hiúságból.
2023. ápr. 27. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Azért,mert nem mindenki,mindent úgy szeretne,ahogyan te. Ő másképp gondolja,ennyi. Én sem küldenék,sőt én még olyat sem,amit írtál,mert utálom a "húspiacot" Emberileg ismerj meg előbb!
2023. ápr. 27. 11:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs megelégedve alakjával, ezért nem meri olyan nyíltan vállalni.
2023. ápr. 27. 11:26
 4/13 A kérdező kommentje:

Pénzért? Pénzért árulja a képét egyben? :DD

Nem mindenki mindent úgy szeretne ahogy én, igen, de te is érzed, hogy ez nem erről szól.

Online meleg ismerkedésnél alap a testkép. Nem csak én, mindenki kér.

Ha nem vagy fenn ilyen helyeken, nem tudod, vagy csak direkt a többséggel akarsz szembe menni meg rögtön támadni.

3-as: Igen, ez lehet, sőt valószínű.

Na de hát ha nem mutat testképet, akkor úgyis végét az alig elkezdődött ismerkedés. Amúgy meg talán lenne esélye.

Legalábbis kapott esélyt. De így alapból kizárja.

Az meg, hogy hülyének néz, hát gondolhatná, hogy önmagában is mennyit ront az ismerkedésen.

2023. ápr. 27. 11:32
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen,érzem,hogy ez nem erről szól...Neked. Másnak viszont (nekem is) pont erről.Van aki nem csak egy testet,hanem magát az embert,a jellemét,természetét is meg akarja ismerni. Nincs meg az összhang ezek szerint.
2023. ápr. 27. 11:40
 6/13 A kérdező kommentje:

Hiába állítod be úgy, hogy én milyen vagyok. 99% ugyanígy csinálja.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor az arc és test MELLETT a természet, jellem, iskolai végzettség, foglalkozás, műveltség, stb... is nagyon fontos!!

Ha alkalmi kalandról vagy szexhaverságról, akkor az arc és test az elsődleges.

Tahót persze akkor sem akarok, beszélgetni lehessen vele, egy alap kulturáltság akkor is jó dolog.

Vagy kalandnál, illetve szexkapcsolatnál szerinted melyik az elsődleges?

És hozzáteszem, hogy ŐK IS, akikről a kérdés szól, nem párkapcsolatot keresnek.

Szóval testkép és kölcsönös testi vonzalom alap.

2023. ápr. 27. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjuk már ezt a "jellem a fontos nem a test" dumát. Lehet valaki akármilyen értelmes, jószívű, humoros, stb., ha 200 kiló, vastagon retkes a körme, a farka túrós és az egész összképe a testének olyan, hogy ha ránézek magam elé kell kapnom a kukát, hogy ne a padlót hányjam össze. Csak azok jönnek az ilyen dumákkal, akiknek mindegy kivel fekszenek össze mert annyira igénytelenek, vagy rondák és így próbálják meg elkerülni, hogy a másik fél ne zárja le a beszélgetést képcsere után.
2023. ápr. 27. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeséget írsz 7 es. Miután a jellem,természet ok. csak utána a többi.
2023. ápr. 27. 14:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is igaza van a 7-esnek.Igen,elismerem,hogy a jellem és természet fontosabb !

DE ! Magának is legyen már annyira igényes valaki,hogy ápolt,ad magára és a ruhája elfogadható,nem rongyos,nem koszos.Ugyanis a legszebb emberi értéket is lerontja a "rossz csomagolás".

A súlya valakinek nem ide tartozik,az más tészta.

Persze az sem jó, ha valaki egy piperkőc,kényeskedő.

Az ápolatlanság és a ficsúrkodás is valahol jellemhiba, még ha nem is tartják annak sokan.

2023. ápr. 27. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nem szoktam egy éjszakázni, de elsökörben az a fontos, hogy passzolunk e. A test az másodlagos, VISZONT nem arról van szó hogy nem fontos! Az amit a 7-es ír szerintem túlzás. Egy olyan szinten lecsúszott embernél már a jellemben, a viselkedésben is mutatkozni fog hogy gondok vannak. Eddig az a tapasztalatom, hogy ha "normális" (mindenkinek mást jelent ez a szó), akkor az úgy általánosságban igaz.

Persze azt is megértem ha a kalandozók föként a testre mennek. Elvégre csak szexről van szó, többet lehet nem is látják egymást.

De ahogy írtam, én nem szoktam kalandozni és természetesen ez csak az én véleményem.

2023. ápr. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!