Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyesek miért trükköznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért trükköznek testképpel, de úgy hogy kb. hülyének nézik a másikat?

Figyelt kérdés

Nem meztelen képet kérek a másiktól, de online beszélgetés során nyilván szeretném látni a testalkatát.

Főleg ha kalandot vagy haverság extrákkalt, stb... keresünk.

Ez a minimum.

Erre sokadjára is ruhás képet küld. Írom, hogy póló, ing nélkülit. Küld olyat amin kb. semmi sem látszik.

Vagy hanyatt fekszik, ahol a testalkat nem kivehető jól.

Aztán részleteket küld, mintha puzzlet játszanánk.

És még hülyének is néz, hogy de hát ő most küldött.

Aztán ha lezárom a beszélgetést, akkor én vagyok az ilyen meg amolyan...

2023. ápr. 27. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

"Ha párkapcsolatról van szó, akkor az arc és test MELLETT iskolai végzettség, foglalkozás, műveltség, stb... is nagyon fontos!!"

- Tehát ha valakinek (akár önhibáján kívül) 8 általánosa van, azzal már össze sem jössz?

- Vagy ha valaki tegyük fel szemétszállító (bár az is egy munka,de sokan lenézik) akkor szintén már alkalmatlan a te szemszögedből egy kapcsolatra?

Mik is lennének e felől az igényeid?

2023. ápr. 27. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Direkt mert tudja hogy nem jó és reméli hogy ha már ott vagy nem offolod. 1x kell beszívni és megtanulja az ember mi a trükk... Én legalábbis tudom hogy ezekre figyeljek.
2023. ápr. 27. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Mi van kérdező, mi ez a mellébeszéléshalmaz? Kéne egy agyongyúrt 50 kilós rácsosdeszka? Más meg mit nem adna érte, ha hízni tudna...
2023. ápr. 28. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!