Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kérdésem a következő mackós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem a következő mackós testalkatú ember vagyok 21/f és ezért a péniszem se valami nagy.. kb 12-14 centi körüli szerintetek ez első alkalmon cink lehet? plusz ekkora méretre gondolom nem kapni óvszert? vagy igen?

Figyelt kérdés
mivel elég kicsi méretem van ezért parázok hogy jol e tudom a csajnál használni :( vagy hogy nem e cink

2023. jún. 19. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Gondolod, hogy a csajok öntik majd a pozitív válaszokat a "homoszexualitás" kategóriában?
2023. jún. 19. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Átlag méreted van, szóval az óvszerek 99%-a jó lesz méretben.

Amúgy meg tso' amíg ennyi szorongással vagy tele addig értelmetlen a kérdésed - mert közelébe sem jutsz a p.ncinak (max. ha fizetsz érte). A nők szemében nem túl vonzó egy tugyimutyi, pötsméregető, az árnyékától is magát összecsináló kisfiú.

2023. jún. 19. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok csaj, és ha tőlük várod a választ, rossz kategóriába írtál, de a méreted szerintem nem olyan nagy probléma, nem szeretik, amelyik túl nagy. Óvszerben meg lehet kapni a mysize-t, az a kicsitől a nagyig mindenféle méretben van.
2023. jún. 19. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha jól értem azért kicsi a farkad, mert túlsúlyos vagy? Sok zsír van a farkad körül? motiváljon ez a fogyásban és még az önbizalmad is nőni fog.
2023. jún. 19. 17:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A óvszer méretek leginkább vastagságra vannak hosszra nem baj a nagy, boltban leginkább átlag méret van ha nagyobbat vagy kisebbet akarsz rendelned kell
2023. jún. 19. 18:08
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

21 éves, mackós(kövér) testalkatú fiúként nem hiszem, hogy, kéne aggódnod az miatt, hogy a lányok mit szólnak majd a péniszed méretéhez. Az első alkalom miatt sem kell aggódnod, jó soká lesz, kb soha, míg le nem fogysz.

A lányok nem dugnak kövér fiúval. Nagyon nagyon nagyon ritka esetektől eltekintve. Tű a széna kazalban.

2023. jún. 19. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
13 centi a farkam és jó rá az óvszer. A barátnőmmel 5 éve vagyok együtt. Akkor elég vagyok neki?
2023. jún. 19. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:
ahogy olvasom egy rendes választ nem kaptam eddig...
2023. jún. 20. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden méretben van óvszer..
2023. jún. 20. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Úgyis az én farkammal folyik az akció része.
2023. jún. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!