Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy ember mindenféle testalkatú emberbe beleszerethet?
Figyelt kérdés
Sokáig azt gondoltam hogy az emberek mindig egy testalkathoz vonzódnak. Nem is tudom hogy pontosan miért. De a barátnőm párjának aki egy nagyon is jóképű pasi az előző barátnője kb 90-100 kilo is lehetett, ami miatt a barátnőm óriási hisztit csapott. Mivel a lánnyal 4 évig, voltak együtt.Nekem nincs bajom ezzel régen én is telt voltam szóval nem érzem azt hogy egy túlsúlyos nőt ne lehetne szeretni. Szóval igazából engem az érdekelne, hogy akad e itt olyan aki számára nem fontos hogy a párja egy katágóriába tartozzon. És számára teljesen lényegtelen hogy sovány, átlagos, duci, vagy túlsúlyos? Képesek lennétek több féle testalkatú emberbe is beleszeretni, ugyanúgy mint ez a srác?2023. jún. 10. 04:19
1/7 anonim válasza:
Nekem volt macis pasim is.
Volt 167centi magas is, jenlegi párom izmos és 183 magas.
Nem mindenkinek van ideálja.
3/7 anonim válasza:
Szerintem az emberek többsége nem 1 testalkathoz vonzódik. Sokkal inkább egy tól-ig skála. Van, akinek ez szélesebb, van, akinek keskenyebb, és van, akinem egyik, másik irányba el van tolódva.
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt már 120 és 70 kilós párom is, magas is, alacsony is, fekete, vörös, szőke... most sorolhatom, hogy az a fontos, legyen értelmes, széles látókörű, jó humorú... de leginkább pendüljünk egy húron, önmagam jobbik verzióját hozza ki belőlem. Természetesen fontos, hogy tetszen külsőre, de ez elég tág és megfoghatatlan nálam, ki szimpatikus. Pl. vannak nagyon jó pasik, akár kívánatosak is, de mégis látod a szemén, arcberendezésén, hogy amit mögé képzelsz személyiség, azzal nem lennél kompatibilis érzelmileg. Aztán néha persze ez is megdől, ha úgy hozza az élet :)
5/7 anonim válasza:
Ez pszichés állapoton alapuló dolog. Aki egy "trendi" barátnőt keres aki amolyan felvágás, trófea is kell hogy legyen vagy legalábbis nem akar szégyenkezni a havercsótányok előtt, az ad az ilyen hülyeségekre és ezen baromságai alapján szortíroz. Egy magabiztos pasit ez nem érdekli, ami az összkép szerint hatással van rá annyira akkor ráhajt, megszerzi. Nem fogja érdekelni mennyire trendi a csaj alakja vagy ki mit fog szólni hozzá.
6/7 anonim válasza:
Ha férfi, akkor igen, mert a férfiaknak a személyiség jobban számít.
7/7 anonim válasza:
Nekem sem okoz gondot ha a nő nem csak vekony , de nallam ilyen szamok ala0jan 45-60
Es 65 ha 170 centi legalább van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!