Közel 190 centis magassággal, mackós testalkattal milyen motorok jöhetnek szóba nálam?
187 centiméter magas, 103 kilós, vastagcsontú-szélesvállú alkat vagyok. Korlátlan A kategóriás jogosítványom van.
Motorválasztás előtt állok, de annyiféle van, hogy elvesztem a típusok sokaságában.
Szóval, amire főleg használnám; rövidebb-hosszabb túrák, többnapos kiruccanások utassal, esetenként munkábajárás is.
Görnyedni, térdemet nagyon behajlítani nem szeretném. Egy-másfél millió forint a keret rá. Milyen típusokra érdemes fókuszálnom?
én túraendurók között nézegetnék
ktm adventure
yamaha xt 660 z tenere, ha nem vagy kezdő akkor nagyobb változat
yamaha tdm
suzuki dl 650 v-storm
kawasaki kle 500 vagy versys 650
meg még van sok-sok típus
Görnyedni-hajolni sportmotoron kell inkább. Ha többnapos túra, akkor egyértelműen túraenduró, azon belül meg te tudod, mekkorát szeretnél. Honda VFR800/1200, BMW 1200RT, Honda Páneurópa stb.
Hasonló testalkatú ismerőseim között van, aki kizárólag choppert hajlandó venni, de hát motort mondtál, olyat azért nem ajánlok - viszont tény, hogy nagypapis tempóban nagyon kényelmes az üléspozíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!