Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre erőteljesebb a homofóbia a különféle platformokon. Szerintetek ez mitől alakulhatott ki? Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ez a jelenség kissé erősebb, kissé mindennaposabb már. Mit nem tudnak ezen elviselni a nem homoszexuális emberek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 07:09
71/77 A kérdező kommentje:
#70 Örülök, hogy viccesnek találod, valahol persze én is de látod mi van .... elhangzik egy kérdés és akárcsak a bármitéma alatt a Fb-on jönnek az aluliskolázott igencsak alsórétegből származó reakciók. Popcornt azért nem venném elő ehhez, mert ez úgy ahogy van szörnyű társadalmi kép (nem nem látom a két oldalt egyformán xarnak).
2023. okt. 20. 16:39
72/77 anonim válasza:
Jó hogy nem látod, elvégre te vagy az egyik oldal. 😆 Ez a két dudás nem fér meg egy csárdában esete. Ugyan olyanok vagytok, csak az ellenekző oldalon álltok. Ezért nem tudtok engedni egymásnak.
Na mindegy, jót nevettem. Maradjatok itt a társadalom reformáló, magasröprű egymásnak feszülésben én lépek és élem az életem. Páá 😀
73/77 A kérdező kommentje:
#72 Még több közhelyet ha lehetne :) a kevésbé tanult emberek kifejezőeszköze. Pápá
2023. okt. 20. 19:17
74/77 A kérdező kommentje:
#74 Az alsó rétegbeli beszólásod értelmi fogyatékosságra utaló jeleket mutat :) de tetszik azért, ahogy erőlködsz ezen a szellemi létminimumon.
2023. okt. 21. 08:16
75/77 anonim válasza:
örülök hogy örülsz , de a kérdésre nem válaszoltál
76/77 A kérdező kommentje:
#76 Értelmi fogyatékossal beszélgessek ? Hm kis butus. Vergődj még pár kört ha van kedved.
2023. okt. 21. 09:59
77/77 A kérdező kommentje:
#78 És folytatja bmeg :) na pápá cicus, hisztizz még !
2023. okt. 21. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!