Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre erőteljesebb a homofóbia a különféle platformokon. Szerintetek ez mitől alakulhatott ki? Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ez a jelenség kissé erősebb, kissé mindennaposabb már. Mit nem tudnak ezen elviselni a nem homoszexuális emberek?
39: Pedig nem vagyok leszbikus se biszex, jo eg agyrem vagy, hogy nem hiszel nekem. Agyi kapacitasrol beszelsz, pedig kb a nulla a szovegertesi szinted. Mi a fene bajod van? Ezek a "kozhelyek" valosak. Pont olyan meleg ferfi vagy, akirol irtam... Aki addig nyavalyog egy kivancsinak, mig le nem szophatod, aztan pedig melegnek titulalod egy alkalom utan. En nem a chat-es latens melegekrol beszelek, hanem arrol, mikor van egy haverod aki hetero de te ra vagy izgulva es konkretan rabeszeled egy szopasra vagy f*sz veresre.
Mit nem ertel ezen a szelsoseges helyzeten?? Az undor a szelsoseg benne, igen semmi kozod a masik nemhez (nem kell gerjedned ra, senkise mondta), ahogy a full hetero ferfiaknak sem hozzad. Megis besertodsz ha nem fogadnak el, es undorodnak. De ha egy meleg teszi ezt az mar nem szelsoseges neked?? Erdekes vagy es erzelmileg instabill, azt hiszed mindenki ugy gondolkodik mint te.
Újra és újra visszavág a kérdező, és leostobáz bárkit. Semmi értelme válaszolni erre a provokációra, ezt a többieknek mondom. Le lesztek hülyézve. Nem csodálkoznék azon sem, ha ő lenne bérenc… hiszen ezzel vádol másokat.
A kérdés így csak csali, hogy utána sorba ki legyen mindenki osztva, és lehülyézve. Gratulálok ehhez. Ettől nem lesznek vonzóbbak a homoszexuálisok. Semmi köze nincs ennek egy érdemi vitához. Hülyézni mindenki tud, ehhez fölösleges kérdést kiírni.
Ez csak azt mutatja, hogy full hetero vagy. A melegek nagyon szeretik felhozni a Kinsey skalat, addig mig hasznuk van belole.
Pl en heteronak tartom magam, fefiakhoz vonzodom, sosem kotnek ki parkapcsolatban novel, mert nem vonz. De amikor a legjobb baratnom felhozta, hogy o kivancsi milyen lehet lannyal, akkor elultette a bogarat a fulemben es vegulis kiprobaltuk. Inkabb volt kinos, vicces elmeny, mint hatalmas szexualis energia, nem volt rossz de továbbra sem vonz. Nem jut random eszembe, hogy uhhh de kinyalnek vagy megcsokolnek egy lanyt. Ilyen szexualis gondolataim ferfiakkal vannak. Kiprobaltam, csak megjobban rajottem, hogy szeretem a ferfiakat.
45, 42 vagyok. Nem ertem mi a problemad, direkt kiforgatod a szavaim.
Nyilvan nem mindenki undorodik, a legtobbnek semleges a masik nem. Epp ezert irtam szelsoseges esetnek! Nem lehetsz ennyire foggyos, hogy nem erted.
Szelsoseges, ha valaki mert meleg vagy, agyonbasz az undortol, amikor felajanlkozol neki. Mert taszitja a tudat, hogy veled legyen.
#46 Ezt csak úgy : "Kétféle tudatlanság van.
Az egyik az őszinte tudatlanság: amikor tudjuk, hogy nem tudjuk. Ez a kevésbé veszélyes.
Az igazán veszélyes a tudatlanság másik formája. Amikor azt hisszük, hogy tudjuk.
Ha közelebbről szemügyre vesszük az emberiség igazán kiemelkedő elméinek gondolkodását, akkor megfigyelhetjük, hogy mindegyiküknél jelen van két dolog.
Az egyik az intellektuális alázat: a tudat, hogy igazából nagyon keveset tudunk. A "szakértői" felfuvalkodottság mindig a középszerű elmék sajátja. Akik előre megrágott, készen kapott tudásból épített dogma-kártyavárak mögé rejtőznek.
A másik, ami szorosan kapcsolódik ehhez: a gyermeki rácsodálkozás képessége. Amit nagyon sokan elveszítenek, amire elérik a felnőttkort. Mert azt hiszik, hogy a világban nincs helye a csodának és a varázslatnak. Pedig, ahogy Einstein mondta, leélheted az életedet úgy, hogy semmit sem látsz csodának - és úgy is, hogy mindent csodának látsz.
Az igazán nagy felfedezésekre - akár egyénként, akár úgy is, mint emberiség - pont akkor tehetünk szert, amikor képesek vagyunk aktiválni a gyermeki, rácsodálkozó elménket. Ami nem jelent infantilizmust vagy babonát. Nyitottságot az új perspektívákra igen.
Ahogy Shunryo Suzuki zen mester mondta: "a kezdő elme számos lehetőséget rejt magában, a szakértői elme viszont keveset."
Azért frusztáltak, mert sz@r az életük, bármit mond a narancspropaganda.
A jólétért, sikerért meg kell küzdeni, a gyűlölködés viszont ingyen van, és sokaknak ez boldogságot okoz.
Buta, egoista, egyszerű emberek, nagyképűek a semmire, és már felsőbbrendűnek érezhetik magukat, hiába nullák, legalább heterók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!