Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre erőteljesebb a homofóbia a különféle platformokon. Szerintetek ez mitől alakulhatott ki? Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ez a jelenség kissé erősebb, kissé mindennaposabb már. Mit nem tudnak ezen elviselni a nem homoszexuális emberek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 07:09
61/77 anonim válasza:
Akik "idebofognek", hogy milyen a stilusod, mar valaszoltak nem egyszer a kerdesedre, csak sz*rsz bele...
62/77 A kérdező kommentje:
#61 Tehát az a kérdésre adott válasz hogy utálom és hányok a bziktól mióta világ a világ ?... ezt kéne tanulmányoznom ugye? Te se gondolod ezt komolyan.
2023. okt. 20. 10:52
63/77 anonim válasza:
Te kerdezted mit nem tudnak elviselni ezek az emberek a homoszexualisoknal. Es ok alparian vagy teljesen korrekten elmondtak, hogy mi taszito ebben nekik. Ha nem vagy kesz a valaszra fejben es erzelmileg, akkor ne kerdezz ilyeneket.
Nem kell neked semmit se tanulmanyoznod, nem vagy olyan szinten, hogy ezt erzelemmentesen es korrekten tud felmerni. Ugyanis meleg vagy... ezt olyan emberek tudnak tanulmanyozni, akik semlegesek a temaban.
64/77 A kérdező kommentje:
Látom semmi sem megy át amit írok :) nem baj, hozászokni lehet ehhez viszont had ne tetssszen :) folytasd még ha van energiád erről írni de addig csinálom az ebédemet a férjemnek
2023. okt. 20. 11:09
65/77 anonim válasza:
Neked nem megy at semmi! Nem kell tetszenie se! Csinald az ebedet es zard le ezt a kérdést, mert nem neked valo.
66/77 A kérdező kommentje:
#65 Hát mucika majd te mondod meg mit és mikor zárjak le....elhiszen hogy idegbe vagy ettől de van egy xar hírem számodra. Mehetsz innen hisztizni más felületekre, hisz a témához te is csak hisztizel meg böfögsz azt meg ugye tud bárki hiszen nem nehéz. A fajtád úgyis megtalálja a közös pontot egymással, de nem ilyen kérdés alatt.
2023. okt. 20. 11:18
67/77 anonim válasza:
Annyit irok ide, amennyit akarok 😂😂 en nem vagyok idegbe, te vagy es te hisztizel... Kicsit erdekes is miket osszehordasz itt... en probaltam normalisan beszelni veled, te kezdtel el szemelyeskedni. 🤷🏼♀️
68/77 A kérdező kommentje:
#67 Látom gerjedsz rendesen, helyes, hisztizz még pár kört ezen kis butus.
2023. okt. 20. 13:00
69/77 anonim válasza:
Hogy a kérdésedre is választ kapj: pont a hozzád hasonló nagyképű, magát a társadalom fölé helyező, a homoszexualitásával felsőbbrendűséget mutató alakok miatt fognak egyre inkább gyűlőlettel tekinteni a homokosokra. De jól csinálod, minél jobban hangoztatod milyen a szexuális beállítottságod, minél jobban osztod az észt az aberráltságodról, annál inkább fogod túllépni az emberek ingerküszöbét.
70/77 anonim válasza:
Én is a melegek táborát erősítem, de ami ez alatt a kérdés alatt folyik az egy kész vicc. És ez igaz mind a két oldalra. Olyan ez mint amikor 2 focicsapat drukkerei egymásnak feszülnek a Facebook kommentek között. Én meg jót röhögök az egészen.
"Popcornt evő Michael Jackson.gif"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!