Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell elfelejteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elfelejteni valakit akit szeretünk?

Figyelt kérdés

Had fejtsem ki hogy, kit és miért akarom elfelejteni.

Végzős gimnazista vagyok és van egy fiú az osztályomban akit nagyon szeretek, szerelmes vagyok belé. Jóban vagyunk, sokat beszélgetünk de az iskolán kívűl nem találkoztunk még soha annak ellenére hogy már harmadik éve beszélgetünk (bár tervében volt csak nem jött össze). Beadandókat/csoport munkát is gyakran csinálunk együtt és még cipőt is nyertem neki egyszer (azt is iskola után közvetlenül).

De akkor rá térek a lényegre. Néha olyan mintha flörtölni próbálna velem amitől általában zavarba jövök és nem tudok rá mit mondani. De újabban nagyon komolyan mondogatja hogy barátnője van, ez nem zárja ki azt hogy biszexuális lehet habár szerintem még csak az sem, egyszerűen viccelt velem (egyébként az iskolában nem tudják hogy meleg vagyok csak az iskola pszichiáter).

Szeretném elfelejteni anélkül hogy összetörne a szívem. De az se baj ha összetörik csak legyek túl rajta mert hosszútávon szerintem jobb lesz így. Megbeszélni nem merem vele mert félek a lebukástól.

Ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy ezt valahogy véghezvihessem. Minden választ előre is köszönök!

2023. okt. 16. 14:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
máj. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!