Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud e valaki tippet adni arra, hogyan lehet valakit, akit nagyon szeretünk örökre elfelejteni és kitepni a szivunkbol?
Hát ha mindenféle játszmázás nélkül akarod ezt elmondani a szüleidnek akkor segít.
Ha dedót akarsz játszani és ahelyett, hogy azt mondanád amit akarsz komplikálni szeretnéd a dolgot akkor nem.
Erre szoktak jönni a nagyokosok, hogy "engedd el". Úgy visszakérdeznék, hogy tevőlegesen, akaratlagosan mégis hogy a túróba lehet valamit "elengedni"?
Amit sokan annak tartanak, az inkább csak egy tagadás, meg hogy hazudnak önmaguknak, elfojtják az érzelmeket vagy egyszerűen igyekeznek nem tudomást venni az érzelmekről. De azok pedig ott vannak és a törvényszerűségek akkor is hatnak az emberre ha tesz rájuk nagy ívben.
Én is nagyon megkínlódtam ezeket a kötődéseket.
A párom 15 év együttélés után hagyott el. Nekem többhónapos alkoholizálás lett a dolog vége, kb fél év, hogy újra próbálkoztam ismerkedni és 6 éve nem találom az új páromat. CSak párhetes kapcsolataim voltak időközban. Sajna ez ilyen, nem nagyon tudok okosat mndani. Hacsak nem sikerül végletesen autonómmá válnod szellemileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!