Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud e valaki tippet adni arra, hogyan lehet valakit, akit nagyon szeretünk örökre elfelejteni és kitepni a szivunkbol?
Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 19:33
11/16 anonim válasza:
Sajnos a szívnek nem lehet parancsolni . Máról a holnapra meg parancsolni neki hogy akit eddig szerettél mától közömbösnek tudj vélni ... ez egyszerűen lehetetlen. Ez egy hosszú folyamat , mivel a kapcsolatban , a szerelmi életben egy párt alkottatok most pedig a másik feledet úgy érzed el vesztetted így egyedül kell ezt az űrt be töltened . Ilyenkor a család , a barátok nagyon sok mindenbe tudnak neked segíteni ! Töltsd el az idodet azzal amit szeretsz csinálni , kicsit mozdulj ki a szobádból próbálj új , stabil alapokra alapozni . Ha közel vagytok egymáshoz nehéz lesz nem találkozni a boltba vagy a postán de gondold azt hogy ezek csak erősítenek téged . És az okot amiért ide jutottatok mindig tartsd észben ! A miérteket . Nekem anno segített a sport . 8 évet boxoltam minden nap le mentem az edzoterembe és kiütöttem magamból a feszültséget .
13/16 Are You Scorpio válasza:
nyalogatozz csavarogj nyuszi fijukkal nyuszi lanyokkal akik cukik egy pillanat alatt elfeledtetik XD
14/16 anonim válasza:
Kezdj el valami pszichikailag nagyon intenzív dolgot, én személy szerint az extrémebb sportokat ajánlanám, downhill vagy ejtőernyőzés és az itt felmerülő helyzetek, az adrenalin teljesen át fogja rendezni az értékrendszered egyrészt, másrészt olyan erős ingerek fognak érni hogy elnyom minden mást, plusz ha bejön akkor csak erre fogsz tudni gondolni, ez lesz az új szerelmed és ez bizony nem csal nem
15/16 anonim válasza:
Erre nincs gyógyszer.
Én most kijelentem, így 38 évvel az utunk kettéválása után is, ha csak egyet füttyentene, ROHANNÉK MINDENT HÁTRAHAGYVA !
Tavaly is beszéltem vele, neki 2 lánya, nekem 1 fiam van.
62 éves vagyok.
Ez beég örökre.
16/16 anonim válasza:
Férjem 40 év házasság után halt meg. Nekem tanácsolta egyik ismerősöm: A rosszra is gondolj, ne csak a jóra.
Ekkor kezdtem előkeresni azokat az emlékeket, amik talán nem a legszebb napjaink voltak. Ez segített nem elfelejteni, de mindenképpen könnyebb volt ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!