Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, ha 1,5 év alatt nem bírtam elfelejteni?
1,5 éve, hogy szakítottunk, kb 2-3 hónapig elképesztően rosszul éreztem magam, aztán idővel jobb lett, kevésbé fájt. Gondoltam, hogy innentől kezdve ez mostmár teljesen halványilnj fog, és idővel teljesen elmúlik. Azokban ez nem így lett, megállt azon a szinten, gyakran eszembejut a lány, ami magyon fájdalmas érzés számomra. Mi a teendő ilyenkor? Bárkinek bármi javaslata, amivel teljesen ki lehetne bújni ebből az egészből? Én a pszichológuson gondolkodtam.
Konoly Kapcsolatom azóta nem volt ( nem is kerestem).
A pszichológus semmire sem megoldás.
Az egyes javaslatát támogatom
Hát pedig hasznosabb a pszichológus, mert ő tud segíteni neked kitalálni, hogy pontosan mi miatt nem tudsz rajta tovább lépni. Törött csonttal se a baleset helyszínére mész vissza, hanem szakemberhez fordulsz.
Főleg ha a csaj dobott nem sok esélye van, hogy most hirtelen mégis járni akarna újra. Egyáltalán ezek után miért akarnál újra vele lenni? Ott lógna a kapcsolat felett, hogy már egyszer ki akart lépni belőle, meg is tette a szükséges lépést.
"Dokihoz menni a legrosszabb ötlet. Minek? Ha még mindig szerelmes vagy abból ő nem fog kigyógyìtani."
Már bocs, de ez egyáltalán nem ugyanaz, mint a szerelem. Igazán szeretni valakit csak úgy lehet, hogy ismered is, de a kérdező másfél éve nincs már együtt az említett lánnyal. Ez maximum kötődés vagy megszállottság, nem igazi szerelem.
És igenis segíthet a pszichológus. Tudna olyan tanácsot adni, amit egy laikus itt gyakorin biztos nem tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!