Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, ha 1,5 év alatt nem bírtam elfelejteni?
Figyelt kérdés
1,5 éve, hogy szakítottunk, kb 2-3 hónapig elképesztően rosszul éreztem magam, aztán idővel jobb lett, kevésbé fájt. Gondoltam, hogy innentől kezdve ez mostmár teljesen halványilnj fog, és idővel teljesen elmúlik. Azokban ez nem így lett, megállt azon a szinten, gyakran eszembejut a lány, ami magyon fájdalmas érzés számomra. Mi a teendő ilyenkor? Bárkinek bármi javaslata, amivel teljesen ki lehetne bújni ebből az egészből? Én a pszichológuson gondolkodtam.
Konoly Kapcsolatom azóta nem volt ( nem is kerestem).
2018. dec. 2. 23:32
11/14 anonim válasza:
Pszichológus akkor tud segìteni, ha valamilyen kötődési probléma áll fenn. A korábbi szakìtásaid ennyire megviseltek kérdező? Bár az hogy azóta nem volt kapcsolatod arra utal hogy nem ilyen tìpusú a probléma. Abbapedig hogy nem lehet szerelem, mert 1,5 éve nem beszéltek erôsen kételkedem.
12/14 A kérdező kommentje:
A korábbi szakításaim nem különösebben viseltek meg. És mint említettem, csak konoly kapcsolatom nem volt azóta, tehát bírok nőre nézni, csak ő sokszor eszembe jut. Nem érzem azt, hogy szerelmes volnék belé.
2018. dec. 3. 19:28
13/14 anonim válasza:
Szerintem meg ismerkedj végre más lányokkal.
Minden lánynál van jobb csaj, hidd el:)
14/14 anonim válasza:
Nem tudom olvasod-e még az olyat kérdező, de mi történt veled azóta? Én ugyanebben a helyzetben vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!