Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért tekintenek minden ízlésre egyenrangúan?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk ételekről van szó, és valaki a tányér szélére söpri a kicsit jobban megsült sültkrumplit, vagy az egész almát kidobja, mert egy kis részen túlérett, arra azt mondjuk, hogy finnyás. De ha elutasít egy férfit ugyanilyen piszlicsáré problémák miatt, arra nem azt mondja a meleg társadalom, hogy finnyás, hanem azt, hogy ilyen az ízlése, és semmi kivetnivaló nincs benne. Miért lesz finnyásság társadalmilag elfogadottabb, ha nem ételekről, hanem férfikról van szó?
2023. okt. 14. 10:17
1/10 A kérdező kommentje:
Hangsúlyozom, hogy piszlicsáré problémákról beszélek, mielőtt néhányatok kitalálná, hogy ronda vagyok, és az zavar, hogy nem kellek a modelleknek.
2023. okt. 14. 10:19
2/10 anonim válasza:
Azért az se mindegy hogy milyen problémákról van szó
2023. okt. 14. 10:32
3/10 A kérdező kommentje:
Pl. ha valaki csak a nagy lábkörműekkel hajlandó szexelni, akkor te mit mondasz?
Hogy joga van hozzá, és tilos ezért őt megvetni vagy azt, hogy ezt nem kell a meleg társadalomnak tolerálnia, és ki kell vetnie magából ezt az embert?
2023. okt. 14. 10:43
4/10 anonim válasza:
Na nehogy már más szabja meg, hogy kivel szexelek. Ha nekem egyszer a vékonyak tetszenek, nyilván el fogom utasítani a kövéreket, ennyire egyszerű. Ha nem tetszik tovább lehet menni.
2023. okt. 14. 11:03
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy neked ami piszlicsáré,az másnak már nem okés, képtelen tovább lépni veled.
Erről nem tehet senki,hogy valami egyből nem tetszik neki, tetszést nem lehet erőltetni.
Ahogy az is igaz,hogy mindenki tetszik valakinek, valakiknek.Na ez az,amit el kell találni és olyannal ismerkedni. Ez a nehéz,nem a "finnyásság".
2023. okt. 14. 11:45
6/10 A kérdező kommentje:
Tehát ilyen alapon a sültkrumpli tányér szélére kotrása se finnyásság, mert másnak nem piszlicsáré?
2023. okt. 14. 11:49
7/10 anonim válasza:
Nem jó a hasonlat a krumplival. Ugyanis enni kell,és nem mindegy,hogy ki mit szeret.
A szex és a kapcsolat pedig nem élettani szükséglet.Még ha sok melegnél ez így is van.
2023. okt. 14. 11:51
8/10 Jani Belucci válasza:
Olyan kaját megenni, amit nem szeretsz, és olyasvalakivel szexelni, akivel nem akarsz nem egészen egy szinten vannak. Ha vannak opcióid, akkor persze hogy nem az égett krumplit és nem a fonnyadt almát választod, mikor ott a tökéletesen átsült krumpli és a gyönyörű, hibátlan piros alma. Ha találsz ilyet, akkor nyilván azt választod. Éhes ember persze nem válogat, mindenkinek be kell lőnie, hogy a saját adottságaihoz mérten mik a reális elvárások.
2023. okt. 14. 12:16
9/10 anonim válasza:
Hát ha valaki azt csinálja ami a 3-mas hozzászólásban van az már tényleg túlzás. De van aki már azon is kiakad ha valaki elvárja a nagy faszméretet meg a kockás hasat, viszont erre csak annyit tudok mondani hogy ha megteheti az illető akkor nyugodtan elvárhatja. Ha én tudom azt nyújtani amit elvárok akkor szerintem semmi gáz nincs benne. Persze vannak olyanok is akik semmit se tudnak nyújtani de sok elvárásuk van xd
2023. okt. 14. 12:33
10/10 anonim válasza:
Mindenkinek vannak elvárásai és szokásai, én nem minősítek senkit, se pro, se kontra. Ha ezek számomra elfogadhatatlanok vagy elviselhetetlenek, akkor nem foglalkozok azzal az emberrel, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!