Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk! Mennyire találjátok vonzónak a 30-as korosztályt?
Figyelt kérdés
30-as srácként szinte lehetetlen egy 20 éves fiút találnom itt Pest mellett.2023. okt. 11. 19:23
1/9 anonim válasza:
30 vagyok, ez engem is érdekel :D
2/9 anonim válasza:
Pedig a tapasztalt 30-as srácok a legjobbak. Nem értettem sosem azokat a srácokat akik 20 évesek és 20-22 év közötti srácokat keresnek, aztán ha 23 a srác, már szóba sem áll vele, hiába jól néz ki.
4/9 anonim válasza:
Nekem a korai 30-asok tetszenek a legjobban, a szexhaverom is az. De azt hozzá kell tenni hogy sok ember elhanyagolja magát, úgyhogy nem az összes 30as jön be, van aki már nagyon koravénnek néz ki mert nem foglalkozik a külsőjével
20/f
5/9 anonim válasza:
Attól függ te hogy nézel ki és milyen külsejű fiúkat keresel.
Mert erről nem írsz pedig ez mindennek a kulcsa.
Ha jóképű és jó testű vagy menni fog.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Vannak hihetetlenül lepukkant 30-asok fog nélkül igenytelenul. Szinte meg Vannak öregedve. Szerencsére én nagyon adok magamra. Ép fogazat szép bőr jó megjelenés. Múltkor 25 nek neztek holott 36 vagyok.
2023. okt. 12. 09:24
7/9 anonim válasza:
Sok fiatal fiú pedig ápolatlan és koszos,büdös.Elég szomorú ez,de így van. Cigiszag,lábszag, sokszor seggszag is.Ruha gyűrött...És a stílus,na azt hagyjuk....
Általában a harmincasok jól néznek ki,persze vannak kivételek,amit a 6-osban is írtak.
8/9 anonim válasza:
Bármilyen korú lehet ápolatlan (zsíros haj, szájszag, hónaljszag, ágyékszag, fenékszag, lábszag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!