Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb korosztályú, aktív-uni férfiak, ti melyik korosztályból keresitek a partnereteket?
30-50 év közötti meleg férfiak, ti milyen korosztályból ismerkedtek, kerestek partnert? (és nem kalandra, hanem valami hosszabbtávú céljából)
25 vagyok, és igen, kifejezetten vonz az, ha a partnerem idősebb mint én, viszont azt tapasztalom, hogy nagyon nehéz a nálam idősebb férfiakkal bármit is csinálni. Határozott és tudatos vagyok, nem vagyok gyámoltalan, arra nincs igényem, hogy eltartsanak, vagy szolgáljanak, szimplán a külső vonzalom része miatt hangsúlyozom az idősebb, érettebb jelzőt... Illetve tetszik, ha a másik személyisége azért érett is... :)
Van egy barátom,aki most 27 éves és négy éve komoly párja egy 53 éves férfi.
Nekem is minden párom huszonéves volt eddig, de okulva bizonyos dolgokból, legközelebb már egy harminc felettit díjaznék jobban...:)
F 54
Csak aktív vagyok dugásba.Szopni viszont szeretek,úgy,hogy mindegy csak
ne legyen full passzív.
Nem kötöm korhoz, inkább személyiséghez avagy intelligenciához.
De alapvetően a 40 vagy 50+os férfiak jönnek be inkább. Két partnerem volt eddig. Az egyik 20on éves srác a másik pedig egy 49 éves úr. Utóbbival rendszeresen összejártunk, amíg aztán el nem költözött. A fiatal sráccal volt ismertség, az idősebbet netről ismertem meg.
Én az aktív oldalt kedvelem jobban, csak orálban vagyok uni.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!