Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 40+os korosztály kb "vén kecske is megnyalná a sót"című történet ,vagy teljesen esélyes kapcsolatot találni.Milyen korosztály a reális ?
Mikor korosztályommal próbálok ismerkedni, ők azzal utasítanak el,hogy idős vagyok hozzájuk.
A 22- 30 közöttiek mindig megtalálnak,de sajnos ebben a korosztállyal nagy csalódásaim voltak.
Na, most akkor mi légyen? :)
Csak és kizárólag kapcsolatról szól az egész...
54 F/a
Lehet találni kapcsolatot.
A 40 es korosztály az jó.
40+ teljesen rendben van,csak ne 20 évessel akarjon kapcsolatot. Amúgy a kapcsolat nem kortól függ! Normális kinézet, ápoltság, higiénia, kis fittség, mozgás stb és szép férfiak tudnak lenni.
Kapcsolatot nehéz találni, még a 20 éveseknek is! Aki komoly az foglalt,ami érthető is. Tehát aki keres honnan találjon? A sok link közül? Nekem is úgy lett egy rendszeres most nyáron hogy "fölszabadult". Kicsivel fiatalabb, de így még jó, mert hasonló gondolkodású, életvtelű.
Amit nem értek hogy egyre több a hármasozni vágyó huszonéves akik párkapcsolatban vannak....sok ilyen megjeresést kaptam. Mi nem találunk egy rendes partnert, ők meg már kiégtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!