Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden meleg ilyen idegbeteg?
Elkezdtem gayromeon beszélni egy pasival, és pár napra rá elhívtam randizni, kérdeztem, hogy a szombat jó?
Írta, hogy az nem, de jövőhéten kedd kivételével ráér.
Írtam neki, hogy miért mi lesz szombaton?
Írta, hogy egyetem.
Írtam, hogy meddig?
Mondta, hogy este 6-ig.
Javasoltam, hogy nekem utána is jó, mondta, hogy Ő utána nem akar, kérdeztem, hogy miért fárasztó a suli?
Erre bemásolom ezt írta: “igen az egyetem is fárasztó, de a vallatásod sokkal irritálóbb, mi a fszt rugózol még a szombaton amikor egyszer elmondtam, hogy nem jó, tudod mit, fárassz mást az értetlenkedéseddel, szia.”
A 9-es megírta az igazat,nem ártana elgondolkodni rajta sok embernek !
Kitartás és igyekezet,na az nem jellemző ma,nemcsak ismerkedésnél de kapcsolatokban sem.
Aki nem ilyen,azt nagyon tisztelem, még ismeretlen is.
Szerintem is túltoltad. Bár ő is szarul reagált.
Itt mind 2en hibásak vagytok.
Na most az a gáz, hogy a legtöbb meleg társkeresőn a kérdezőhöz hasonló, iszonyatosan nyomulós és a másikra telepedő emberke van.
Hát, ez nagyon szomorú amúgy.
#10 "Lehet kicsit túltolta"
Szerintem meg nem.
Én azon csodálkozok, hogy a válaszolók nagy része kiemeli a másik fél stílusát, modorát. Egy trágár szó azok után, hogy a "kérdező" egy önző, erőszakos bunkó módjára viselkedett, úgy gondolom, nem valami extrém reakció. Sőt, meglepően higgadtan, és normálisan közölte vele, hogy mi a baj. És gyanítom, nem csak ennyiszer kérdezett rá, mint ahogy itt írta, de ha igen, akkor is rég rossz, ha képtelen felfogni, hogy valami a másiknak nem jó.
Ami azt illeti: én sem szeretem az ehhez hasonló erőszakos, követelőző stílust. Ez azért sokat elmond az adott emberről, és egy olyannal, aki a másikra nincs tekintettel, még alkalmi kalandba sem szívesen mennék bele. Ha ilyen apróságon kiakad valaki, és ennyire sem képes a másikra tekintettel lenni, az azért komoly intő jel.
Ezt nagyjából fordítva éltem át a legutóbbi Romeo-s ciklusban 4x...
1es, sose ért rá csak késő este, vagy hétvégén kora reggel, illetve hajnalban. Biztos alergiás a napra vagy nem tudom.
2es, van helye amikor nincs otthon a nevelőapa, tehát nincs. Találkozni a szabadban lehetne, ha nem csüngene rajta a nevelőapa, ergo ideje sincs.
3as a legjobb, szétdugna, de nincs hely. Kérdem akkor mégis hol szeretné, mert egy szétdugáshoz nem biztos, hogy az erdő a legideálisabb helyszín. Hát, ő tulajdonképpen gyúr, van egy terem lecsekkolhatjuk egymást zuhanyzóban és ha faintos, akkor mehetünk hozzá, a helyére.
4es szinte ugyanaz mint az 1es, kizárólag éjjel, a baglyok alatt kocsiban...
Mindbe a közös, hogy próbáltam alkalmazkodni, de nem volt egyik se szalonképes.
Az 1es a totális rugalmatlanság megtestesítője azzal, hogy még hétvégén se ér rá, csak ilyen elqrt időpontokban.
A 2es már az elején kibukott, mert a találkozás napján kiderült hogy elment nyaralni. Ez még eljátszódott párszor más felvonásokban, úgyhogy lecsó.
A 3as egy strigulátor volt ugyan, ami egynek elment volna, de ott szakadt el a cérna, hogy edzőteremben csekkolás, ahová ugye nem jutsz be ingyen. Ezután volt egy órája, aztán megyen strandolni késő estig. Mondtam, hogy nézzünk egy másik hétvégét vagy napot, amikor jobban ráér. Azóta is nézi.
A 4es hét közben nem igazán ért volna rá csak éjjel, hétvégén stau. Elmondása szerint munka miatt ilyen elfoglalt, hétvégén meg más programja van. Köszi bzmeg, én is dolgozok, de qrni hétvégén beleférne, akármilyen programom is van.
Egyik esetben se turkáltam a másik idejében, mindig próbáltam alkalmazkodni, alternatív időket ajánlani, de a lófütyinek is van vége.
Ezért a szabály az, ha valakivel két héten belül (de legkésőbb akkor mire én is kényelmesebben ráérek) nincs legalább egy szimpla kézfogás, akkor találkozásra alkalmatlan és mehet a többihez isten hírével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!