Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak meleg fiúk a Semmelweisen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak meleg fiúk a Semmelweisen?

Figyelt kérdés
2023. okt. 7. 09:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Vannak
2023. okt. 7. 10:08
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
nincsenek
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne lennének?
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Mindenhol vannak. Orvosok közt amúgy meglepően sok. Az okos emberek közt eleve sok a meleg.
2023. okt. 7. 10:38
 5/20 A kérdező kommentje:

Én is Semmelweises vagyok és meleg. 1 fiúról tudom, hogy meleg de ő nem szimpatikus. Kicsit cswndes vagyok és nehezen megy az ismerkedés.😅

Szeretnék az egyetemen belül fiúval ismerkedni de nem tudom, hogy higyan tegyem.

2023. okt. 7. 11:04
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Grindr bekapcsolod

Egyből látod aki keres valakit.

2023. okt. 7. 12:36
 7/20 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tutira vannak jópáran. Egyetem alatt nekem is megvolt pár szaktársam. Én szerencsémre egy olyan baráti társaságba kerültem, ahol az emberek fele legalább biszex volt. De ehhez ismerni kell embereket. Az egyetemet egyébként sem lehet úgy végigcsinálni, hogy nem haverkodsz. Vagy ha nagyon nem vagy szociális alkat, akkor előcsapod a Grindr-t, Romeo-t míg egyetemen vagy. Ha raksz ki magadról képet, akkor már látásból ismerni fog téged ott minden meleg.
2023. okt. 7. 15:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok okos srác lesz meleg. Ismerek jó néhány fiatal orvost is, akik melegek, tuti van sok az egyetemen is, csak keresni kell.
2023. okt. 7. 22:37
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Így van,ahogy írja a 8-as.Sok okos és értelmes srác,férfi van meleg.

Tanár voltam régebben és a legértelmesebb,leghelyesebb négy férfi kolléga meleg volt. De ismerek fiatal meleg orvost,nem is egyet.

És vannak nagy könyvtárakban is,könyvtárosok, szintén huszon-harmincasok akik melegek.

Utóbbi helyen inkább a csendesebbek dolgoznak :)

2023. okt. 8. 04:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

9 es

Melyik könyvtárban?

2023. okt. 8. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!