Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gyúrós melegek, sokan azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyúrós melegek, sokan azért nem tudtok kapcsolat létesíteni, mert testi zavarotok van?

Figyelt kérdés
Emiatt van bennetek egy vágy, hogy baromi jól nézzetek ki, jöjjenek a likeok instán, mint visszajelzés. De mivel folyton elégedetlenek vagytok a testetekkel, nem is akartok egy nálatok átlagosabban kinézővel kapcsolatot, netán csak ismerkedni?

2023. okt. 5. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Jelen esetben a külső alapján való kritizálás teljesen jogos, hiszen a külső alapján ebben az esetben jó következtetés vonható le a belsőről. Olyan ez, mint a tetovált horogkereszt. Az is külső, mégis sokat elmond a belsőről.
2023. okt. 5. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

"Szimplán egy jelenségre akartam rávilágítani. Ismerek több olyan meleget, akik full átlagosan néznek ki, párjuk is van. Míg akikkel találkoztam kigyúrtabb egyének mind-mind panaszkodtak, hogy senkivel sem jön össze."

És egyedülálló full átlagosan kinéző melegeket nem ismersz? Ők még többen vannak. Itt ez az oldal is tele van ilyen emberekkel. Meg kigyúrt srácoknak is van/lehet párja, nem mind magányos. Ez a jelenség a te nézőpontod, a te tézised. A valóság egy szelete, része, de nem az egész.

"Jelen esetben a külső alapján való kritizálás teljesen jogos, hiszen a külső alapján ebben az esetben jó következtetés vonható le a belsőről."

Ez totál sztereotípia. Mint maga az egész fő kérdés.

2023. okt. 5. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Én ismerek 1-2 izmos srácot. Vicces mert mind passzív és én meg egy kis vékony csávóként aktív. Azonban vékonyként sikerült velük nekem, szóval kicsit általánosításnak érzem.
2023. okt. 5. 12:48
 14/16 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem vagyok izmos, mégis sok ilyen kondis pasinál volt már sikerem. A legtöbbjüknél egyáltalán nem elvárás, hogy a másik is izmos legyen, sőt, sokuknak kifejezetten nem jön be. De az tény, hogy közülük sokan küzdenek önbizalomhiánnyal, testkép zavarral.
2023. okt. 5. 13:17
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Egészségesen élek! akkor az nálad kérdező azt jelenti testkép zavarom van 🤔

Érdekes

2023. okt. 5. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Én meg konditerem tulajdonos vagyok és hobbi testépítek 20 éve és tanusítom, a rendszeresen teremben edzők 90% nem az egészséges élet miatt van ott, hanem a testképzavara miatt.

Nálam is egyértelműen azzal indult.

2023. okt. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!