Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy transznemű leszbikus lány aki nincs átműttetve, illetve egy transznemű meleg srác aki szintén nincs átműttetve, "használják a nemiszerveiket" amikor szexuális kapcsolatot létesítenek, vagy csak "adnak" a másik félnek? Lent elmagyarázom jobban.
Azon gondolkodtam, (mert volt szerencsém ilyen helyzetben lévő személlyel ismerkedni, és azóta sem találtam választ), hogy egy leszbikus transz lány használja a péniszét? Vagy egy meleg transz srác engedi a hüvelybe való behatolást, vagy irtózik tőle a párja, vagy esetleg saját maga?
Minden tisztelettel teszem fel eme kissé indiszkrét kérdést felétek, hisz ki tudja, kihez sodor majd az élet. :)
Megfogott ez a gondolat, mert zavart, hogy nem tudom a választ, remélem itt tudtok segíteni :)
19/L
Van aki használja, van aki nem. Van aki azt mondja, hogy nem használja, mert fél, hogy megkérdőjelezik majd a transzszexualitását, de mégis használja. Van akinek tényleg annyira erős a diszfóriája, hogy nem lenne képes használni, és van aki fél használni, mert bemagyarázták neki, hogy akkor nem is igazi transzszexuális.
Én behatolásra sosem használtam, ez valahogy egy olyan határ, amit nem tudok átlépni, de érintés (akár orálisan) nekem nem gond.
Ha még egyszer ebbe a testbe születnék, transzleszbikus lány lennék és bizony használnám...
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!