Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy transznemű leszbikus lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy transznemű leszbikus lány aki nincs átműttetve, illetve egy transznemű meleg srác aki szintén nincs átműttetve, "használják a nemiszerveiket" amikor szexuális kapcsolatot létesítenek, vagy csak "adnak" a másik félnek? Lent elmagyarázom jobban.

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, (mert volt szerencsém ilyen helyzetben lévő személlyel ismerkedni, és azóta sem találtam választ), hogy egy leszbikus transz lány használja a péniszét? Vagy egy meleg transz srác engedi a hüvelybe való behatolást, vagy irtózik tőle a párja, vagy esetleg saját maga?

Minden tisztelettel teszem fel eme kissé indiszkrét kérdést felétek, hisz ki tudja, kihez sodor majd az élet. :)

Megfogott ez a gondolat, mert zavart, hogy nem tudom a választ, remélem itt tudtok segíteni :)

19/L

2023. febr. 16. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen sejtettem hogy így van...

Egyébként én voltam az #5-ös is.

2023. febr. 17. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11: Bevallom őszintén, én is leszavaztam azt a válaszod. Nem tudom, hogy mit gondoljak arról, hogy így állsz hozzá, mert felmerült bennem, hogy transz nő vagy, csak elfojtod és fantázia szintjén éled meg, de az is, hogy ez csak valamilyen fétis. De közben tudom azt is, hogy a kettő gyakran keveredik, mert átéltem én is (főleg, ha nem a megfelelő hormonok dolgoznak az emberben). Szóval, ha ezzel kapcsolatban lenne kérdésed, írj privátban, de kicsit félek az ilyen beszélgetésektől (8-as és 10-es válaszoló vagyok, de gondolom, ez kiderült)
2023. febr. 17. 10:59
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Miután értelmeztem a kérdést, elég hamar megállapítottam, hogy két ilyen ember nem szexelne egymással. A transz férfi péniszre vágyik, oké, de az egy transznemű nőé. Ugyanígy fordítva is.
2023. febr. 17. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 Akkor nálad az is kizárt, hogy a partnered mondjuk kézzel vagy szájjal kényeztessen? Mármint azt értem, hogy nem akarsz aktív behatoló fél lenni.
2023. febr. 17. 14:09
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
#14 Kizárt. Sőt, egy időben még rendben voltam az anális szexszel, de már az is diszfóriát okoz, mert "ló nincs, jó a szamár" alapon emlékeztet rá.
2023. febr. 17. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja olvastam valami cikket , talán az usából, hogy a néniből lett bácsi gyereket szült a bácsiból lett nénitől. Mondjuk legalább ők egymásra találtak.
2023. febr. 17. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Szegény gyerek...

2023. febr. 18. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 Akkor mit csináltok szex gyanánt? :D
2023. febr. 19. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!