Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyúrós melegek, sokan azért nem tudtok kapcsolat létesíteni, mert testi zavarotok van?
Figyelt kérdés
Emiatt van bennetek egy vágy, hogy baromi jól nézzetek ki, jöjjenek a likeok instán, mint visszajelzés. De mivel folyton elégedetlenek vagytok a testetekkel, nem is akartok egy nálatok átlagosabban kinézővel kapcsolatot, netán csak ismerkedni?2023. okt. 5. 09:20
1/16 anonim válasza:
Ez nem csak a melegek, a gyúrós társadalom nagyrésze csak azért gyúr, mert testképzavaros
2/16 anonim válasza:
Az ilyenek szerintem egymással se akarnak semmit, nemhogy átlagosabbakkal.
3/16 anonim válasza:
Ez most mi? Irigység? Féltékenység? Önbizalomhiány? Megkeseredettség? Folyamatos csalódás? Megalázottság érzés? Önértékelési zavar?
4/16 anonim válasza:
És a legtöbb kondis feltűnt hogy PASSZÍV?
5/16 anonim válasza:
Viszolygok az ilyenektől, megölelni is képtelen lennék egy ilyen kigyúrtat..Brrrr
6/16 anonim válasza:
Miért van az, hogy ebben az országban soha senkit nem szabad kritizálni, mert rögtön jönnek azok, akik szerint irigyek vagyunk?
7/16 anonim válasza:
6, Mentálisan egészséges ember, aki elégedett az életével, nem kritizál másokat mert elégedett a saját életével. Azok kritizálnak, akiknek nem jön össze az izmos pasi, csorgatják rájuk a nyálukat, aztán ha nem jön össze akkor természetesen a másik a hibás. Akkor ne akarjon izmos pasit. Vagy gyúrja ki magát és neki is lesz. De ez így csak nyavalygás. Ha szerinte az izmos az esztétikus, az izmos sokkal jobban néz ki, akkor miért várja el a kigyúrtaktól, hogy nekik az átlagos tetsszen? Nem kettősmérce ez? Én sem vagyok kigyúrt, izmos. Nekem is tetszenek a sportos pasik. De nem őket hibáztatom, ha folyamatosan visszautasítanak, hanem magamba nézek, hogy vajon miért nem kellek nekik.
8/16 anonim válasza:
Ez egy nagy lózung. Mindenki kritizálja azokat, akik nem férnek bele a saját erkölcsi értékrendjébe. Elég szomorú lenne, ha mindenki minden erkölcstelenség mellett szó nélkül elmenne, mondván elégedett vagyok a saját életemmel.
9/16 anonim válasza:
Itt szó se volt erkölcsi értékrendről. Külső alapján kritizál, mert ő nem kell a kigyúrtaknak, neki viszont a kigyúrtak kellenének. Ráadásul erősen általánosít, sztereotipizál. Külső alapján. Hol van itt erkölcs? Csak simán irigy és sértődött. Túl kéne lépnie ezen.
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is természetes, hogy tudatosan vagy tudatalatt kritizálunk. És itt nem is ez a lényeg. Szimplán egy jelenségre akartam rávilágítani. Ismerek több olyan meleget, akik full átlagosan néznek ki, párjuk is van. Míg akikkel találkoztam kigyúrtabb egyének mind-mind panaszkodtak, hogy senkivel sem jön össze.
2023. okt. 5. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!