Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne pár kérdésem a homoszexuális férfiak számára?
Sziasztok, én egy 21 éves meleg srác vagyok jó magam, aki még nem volt senkivel és van egy pár kérdés, amik foglalkoztatnak.
1. Passzív/bottomként fáj az első alkalom?
2. Titeket aktív srácként zavarna az, ha a passzív srác impotens lene?
3. Mennyire lehet ennek a passzív srácnak lányos az arca, hogy még elfogadható legyen számotokra?
Nem kell hogy fájjon az első alkalom ha türelmes a partnered és fel vagy izgulva. Viszont a második pontot nem értem hogy impotens vagy ezt kifejtenéd? (Akár priviben)
Ha nem tudsz izgalomba jönni akkor nagyon fájni fog és nem csak az első alkalom. Ha nem áll de fel vagy izgulva miközben a hátulról izgatnak az nem impotencia az sok passzívnál teljesen normális.
Valakinek fáj és sok előjáték kell hozzá, valakinek nem annyira. Nekem csodával határos módon egyáltalán nem fájt, pedig soha nem is ujjaztam magamat és nem árultam el a szüzességemet. Ráadásul 28 éves koromig húzódott el.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!