Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetne pár kérdésem a homosze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne pár kérdésem a homoszexuális férfiak számára?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én egy 21 éves meleg srác vagyok jó magam, aki még nem volt senkivel és van egy pár kérdés, amik foglalkoztatnak.

1. Passzív/bottomként fáj az első alkalom?

2. Titeket aktív srácként zavarna az, ha a passzív srác impotens lene?

3. Mennyire lehet ennek a passzív srácnak lányos az arca, hogy még elfogadható legyen számotokra?

2023. szept. 30. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hogy fájjon az első alkalom ha türelmes a partnered és fel vagy izgulva. Viszont a második pontot nem értem hogy impotens vagy ezt kifejtenéd? (Akár priviben)

Ha nem tudsz izgalomba jönni akkor nagyon fájni fog és nem csak az első alkalom. Ha nem áll de fel vagy izgulva miközben a hátulról izgatnak az nem impotencia az sok passzívnál teljesen normális.

2023. okt. 1. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek fáj és sok előjáték kell hozzá, valakinek nem annyira. Nekem csodával határos módon egyáltalán nem fájt, pedig soha nem is ujjaztam magamat és nem árultam el a szüzességemet. Ráadásul 28 éves koromig húzódott el.

34/F

2023. okt. 2. 09:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem köszi az eddigieket!
2023. okt. 2. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Szia, vannak olyan kapcsolatok , mint például az enyém is, ahol az aktív szerint a szexben csak egy fasznak van szerepe, ez pedig az övé. Én soha nem szerettem ha az aktív veri a farkam, miközben dug, de magamnak szerettem verni, és állt is mint a cövek. Mígnem megismerkedtem Márkkal, aki egyébként több mint tíz évvel fiatalabb tőlem. Ő ezt nagyon utálta, mint ahogy azt is ha masztiztam. Szerinte azt nekem nem szabad, ezért vett nekem egy pénisz ketrecet, és bezárta a farkam, így nem tudott erekcióm lenni, nem tudtam kiverni magamnak, megtanultam a prosztata orgazmust, ami sokkal intenzívebb mint a hagyományos. Már a negyedik éve hordok ilyen tisztasági eszközt,és már nekem sincs erekcióm, az eszköz nélkül sem áll fel a farkam, teljesen impotens lettem. Most az a cél hogy a farkam kisebb legyen, úgyhogy egyre kisebb ketrecet hordok. Nekem már a popsim a nemiszervem, a farkam pedig csak pisilni , és ajakulálni kell. Ha maszturbálok azt már dildóval csinálom csak, az engedélyezett, sőt elvárt hogy minden nap használjam a popsim, legalább fél órát. Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
2023. okt. 6. 08:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi 14!
2023. okt. 6. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!