Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne pár kérdésem a homoszexuális férfiak számára?
Sziasztok, én egy 21 éves meleg srác vagyok jó magam, aki még nem volt senkivel és van egy pár kérdés, amik foglalkoztatnak.
1. Passzív/bottomként fáj az első alkalom?
2. Titeket aktív srácként zavarna az, ha a passzív srác impotens lene?
3. Mennyire lehet ennek a passzív srácnak lányos az arca, hogy még elfogadható legyen számotokra?
1. Nem feltétlen.
2. Mármint nem áll fel?
3. Látni kellene.
1. Nem tudom.
2. Igen!
3. Nem tudom, mit értesz "lányos" alatt, de egy dolog a fiatalos, csinos, sima arc, ami egy fiúnál vonzó, de "lányos" ne legyen.
18, aktív
A 2-esre nem tudok válaszolni, mert nem érint. :D
(1) Nem kéne, hogy fájjon. Ettől függetlenül, sajnos sokaknak fáj. Ez betudható adott esetben annak, hogy mindketten kezdők, vagy annak, hogy az aktív türelmetlen. De ha rendesen előkészítik a dolgot, akkor egyáltalán nem kell fájnia.
(3) Voltam kifejezetten maszkulin és kifejezetten feminin megjelenésű is, nem ez volt a döntő szempont. Az általában lendületes, erőteljes fellépésem volt inkább, ami vonzó/taszító volt a másik számára. Igen, utóbbira is van példa, és hozzáteszem, teljesen jogosan, de ehhez már ismerni kell, hogy érthető legyen. :D
23/p
1 Nem mindenkinek fáj,de az biztos hogy van egy kis diszkonfortérzet .Bár magamon még nem tapasztaltam ,mert aktív vagyok .
2,nem zavar
3,A lányos arc nem zavar de a lányos viselkedés igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!