Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végbélbe tárgy felhelyezésére vizelési inger normális?
Eddig nem foglalkoztam a prosztatámmal, de egy ötlettől vezérelve megpróbáltam ujammal megkeresni. Lehet, hogy érzékelem (két ujjpercemet bedugva), de nem különösebben élvezetes.
Ez után 15 centi hosszú, kb 2 és fél centi átmérőjű tárgyat dugtam fel, és első alkalommal ezáltal is direkt a prosztata ingerlésemre mentem rá.
Csakhogy erős vizelési inger fogott el és ürítettem is. Szaga alapján is vizelet, nem pedig ondó, és nem is járt különösebb élvezettel.
Majd tovább próbálkoztam, és 5 perc múlva ondót ürítettem, de nagyon enyhe orgazmussal.
Ehhez képest egyesek ódákat zengenek a prosztata ingerlésről.
Valamit elszúrok (nem megfelelően ingerlem vajon), vagy nem igazán élvezetes a prosztatámat ingerelnem semmilyen módon se? Hagyjak fel evvel?
Fájdalmam nincs, tünetem nincs, egészségi kár semmi. Egyébiránt péniszingerléssel (maszturbálás) élvezetes orgazmusaim szoktak lenni, inkontinencia problémám nem áll fenn, soha nem is állt fenn, 40 feletti biszex férfi vagyok, anális aktusom soha nem volt férfival, csak néha tárgyakkal (hanem csak orális aktusaim voltak eddig). Aranyerem mintha néha enyhén kiújulna, évente egyszer, bár lehet, hogy csak úgy tűnik. Székletem sose véres.
Egy megfelelő méretű és formájú műf@sztól, és egy jó méretes f@sztól is képes vagyok úgy spriccelni, hogy közben kőkemény a f@szom és hozzá sem nyúlok, csak hatalmasakat spriccelek ha jól van ingerelve b@szás között a prosztatám.
A sportorvosunk, az edzőink és a gyúróink is rendszeresen vizsgálják a prosztatáonkat, és a legtöbb srác (én is)nsimán álló f@sszal mászik le utána a vizsgáló ágyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!