Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a spirál felhelyezése után nem érzek semmit?
Sziasztok, holnap lesz egy hete hogy felhelyezték a hormonmentes spirált. Nem fájt a felhelyezés, nem éreztem semmit és utána is csak 3 nap volt kicsit pecsételő vérzés de nem görcsöl, nem fáj a hasam sem semmi mellék hatása
Férjemmel együtt nem voltunk azóta, a doki azt tanácsolta hogy 2 hét után és 3 hónap után kontrol, de ha addig van valami panasz menjek
De nem érzek semmit ez normális?
Ja,hogy arra értetted?
Akkor lehet inkább a nők egészsége kategóriába kellett volna írni. Most jut eszembe a Digi reklám:
"Ha az is baj, hogy nincsen baj" 🤭
7 nap menstruáció után 3 nap szünet és ma újra barnás pecsételés egész délutánig, majd semmi és megneztem h minden rendben a spirállal, de mintha éreztem volna a spirált, nem a szálakat hanem magát a spirált, jövőhétre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, de szerintetek elmozdult azért érzem? Vagy kilöki a szervezetem 5 hónap után? Nincs erősebb vérzésem sem görcsölés , minden ugyanaz
Csak zavar ez a Barnázás és hogy éreztem
Volt még valaki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!