Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormonmentes spirál felhelyezése után mennyi ideig normális az erős alhasi görcs?
Sziasztok.
Közel egy hete tetettem fe l egy hormonmentes méhen belüli fogamzásgátló eszközt . A neve T-Safe 380A QuickLoad IUD coil. (Fogalmam sincs van e magyar megfelelője. Angliában élek ) viszont az erős vérzés mellé erős alhasi görcsös fájdalom társult. Napi 3 fájdalomcsillapító szükséges , hogy élni tudjam az életem. ( Mikor rákérdeztem az orvosnál milyen érzés lessz a felhelyezés után azt válaszolta, hogy mintha menstruálnék...szoval menzesz alatti görcsre számíthatok...ez oké ,de nállam olyan méhösszehúzódások játszanak , mint mikor szülés előtt tágul a méhszáj)Nyilván visszamegyek orvoshoz is, de addig is esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata akármilyen más spirállal?köszönöm
első, az elég durva lenne, ha egy heti spirálos védekezés után úgy méhen kívüli teherbe esne, hogy már jönnek a tünetek.
kérdező, én csak a feltetetéskor féltem nagyon, de utána nem szedtem fájdalomcsillapítót. tudom, hogy sok mindenkinél eltér a dolog. én felhívnám a dokit, hogy szerinte veszélyes-e, gyakori-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!