Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirena spirál felhelyezése után fél évvel normális a folyamatos enyhe vérzés?
Nekem nem folyamatos, de rendszeres össze-vissza enyhe vérzésem van. Két és fél éve van fönt a Mirenám, nem most kezdődött a probléma. A nőgyógyász szerint rendben van a spirál, ha nekem ez zavaró, akkor csak annyit tud tenni, hogy leveszi. Mérlegeljem, hogy megéri-e nekem a levétel, vagy inkább elviselem a vérezgetéssel járó kellemetlenséget. Nem vetettem le...
Kérlek írd majd meg, hogy neked mit mondott az orvos, ha már túlvagy a vizsgálaton. Köszi!
Utolsó vagyok - szülés utáni első kontrollon lett feltéve, akkor még kb 3-4 hétig véreztem, aztán már nem folyamatosan, hanem néhány naponta egy kicsit. Fél évvel a feltétel után teljesen beállt, minden szuper volt, rendszeresen jött meg a havim. Nagyon boldog voltam, hogy bevált.
A második évben viszont először hó közi vérzéseim voltak, aztán rendszertelenné vált a menzeszem és most meg már hónapok óta kb alig van olyan nap, hogy ne vérezgetne ha csak minimálisan is. Az orvos szerint a spirál jó helyen van, minden rendben van velem is. :/ Elég elkeserítő, de nem vetettem le, mert gyógyszert nem szedhetek, a gumit utáljuk, másban meg nem bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!