Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első hónapban a folyamatos vérzés normális?
Én is így voltam,első hónapban végig meg volt, vagyis inkább barna folyás.
De a második hónapban már nem tapasztaltam szerencsére.
Szóval nyugodj meg,el fog múlni.:)
Nekem is így volt, itt paráztam, hogy mikor múlik már el, annyira zavaró volt. Azt sem szerettem, ha 8 napig van meg, nemhogy húsz. Szóval, még van négy szemem az első hónapból, már nem vérzek, maximum napi kétszer egy kis barnás váladék, de nem akarom, hogy megjöjjön, mert kezdődik minden elölről. Remélem a köv. hónapban nem lesz ilyen.. :D Viszont a dokim is megmondta, hogy nem biztos, hogy még pontosan meg fog jönni. Habár, ha a szervezetem megszokta a hormonváltozást, akkor tuti. :S:D
Szóval nyugodj meg, normális. Pár nap, pár hét és elmúlik. Idővel pedig - ha sok - kevesebb lesz.
17/L
köszi nekem is 4tabi van hátra az első levélből és nekem is csak napi max 2szer ilyen barnás váladék van:D
Megnyugodtam, köszönöm mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!