Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki szeret alsógatyóba élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szeret alsógatyóba élvezni,annak mi tetszik benne?

Figyelt kérdés
Nemrég fedeztem fel ,hogy nagyon jó érzés...

#meleg #aktív #Imááádooom
2023. szept. 25. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alapból jó nézni a nagy csomagot, mikor áll benne. Aztán van hogy fenn marad, legalább nem lesz minden cuccos.
2023. szept. 25. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Imádom az érzést amikor elsülök a gatyámba!Kellemes ahogy nedves,tocsog benne a farkam.Jó,én imádok bepisilni is,szóval alapban ez lehet a kiindulópont.Nem mellesleg bárhol meg tudom tenni,jó érzés emberek között is elélvezni,nem is sejtik hogy épp eldurranok.Szóval nagyon is jó dolog!
2023. szept. 26. 03:54
 3/4 frot ***** válasza:
94%
Pl. ha kellemes az anyaga, akkor el tudok játszadozni benne addig, míg el nem sülök. Miután már nedves, kicsit talán kellemetlen, de az addig tartó dolgokat imádom, úgyhogy valamit valamiért. :) Azt is imádom, ha kettesben egymáson dörgölőzünk, ennek is nedves alsó a vége sokszor. :)
2023. szept. 26. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Néha masztizok úgy hogy nem veszem le a feszülős boxert csak azon ekreszütl simizem és úgy élvezek el :)

Izgi ahogy elönt a meleg ott lennt, meg nem megy mindenhová :)

2024. jan. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!