Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van egy srác aki tetszik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki tetszik, hogyan tudnám jelezni neki?

Figyelt kérdés

(én és ő se vállaja fel)

telefonjába láttam lementve képeket más srácokról

meg 1x megfogtam a seggét és zavarba jött 😃

2023. jún. 23. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is volt, mármint nem fogtam meg a seggét, de láttam telefonon nála egy két érdekességet, ami alapján legalább biszex. Ráadásul nagyon bejön. Viszont nem mertem semmit se tenni.

Valószínűleg, ha tőle, vagy más szimpatikus sráctól felém jönne valami jelzés, akkor nem utasítanám el.

2023. jún. 23. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Honnan ismered? Milyen viszonyban vagytok?

Valahogy szóba kéne elegyedned vele, bármilyen indokkal. Ha nyitottnak tűnik a beszélgetésre, vedd fel ismerősnek social media-n.

Ha visszajelöl írj rá valamikor 1-2 nap múlva, de csak randomnak tűnő, haverkodós stílusban. Ha erre is vevő, hívd el egy sörözésre egyik délután/este. Az alkohol oldja a gátlásokat, próbálj bedobni ismerkedős/szexuális témát. Ha ad jelet és veszi a lapot, akkor nagy esélyed van, hogy összejöhet valami.

2023. jún. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!