Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác. Hogyan tudnám ezt jelezni felé?
Figyelt kérdés
Kosarlabdazok, es par napja volt egy csapatbulink. Ott megtetszett egx srác. Sokszor összenéztünk. Ha mondott valami vicceset utana rám nezett, ugye en is nevettem rajta, az ejszaka nagyon sokszor szemeztunk. Lehet veletlen nem tudom. Ő egy kicsit visszafogott , nem olyan aki egybol jelezne ha tetszik neki valaki. En 21 ő 25.2023. jún. 3. 13:05
1/12 anonim válasza:
Szerintem jelezted már a szemezéssel. Ha annyira töketlen, hogy ennek ellenére sem érsz neki annyit, hogy megmozduljon, akkor hagyd a fenébe.
2/12 A kérdező kommentje:
Direkt amikor rám nézett el is mosolyodtam
2023. jún. 3. 15:12
3/12 anonim válasza:
Mosolyogj rá, köszönj rá.
Ha még így sem lép, szerintem hagyd.
4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj most két honapig nem fogjuk latni egymast vege a szezonnak
2023. jún. 3. 18:01
5/12 anonim válasza:
követtek egymást istagramon, vagy imserösök vagytok fb-n?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyunk egyik helyen sem ismerosok/kovetok
2023. jún. 3. 19:00
7/12 anonim válasza:
akkor ennyi, bejelölhetett volna....
10/12 A kérdező kommentje:
Elirtam tegnap volt. En bejeloltem vissza is jelolt. Igazabol eleg sokszor összeneztunk. Amikor mondott valami vicceset ram nezett. Ez igy tobbszor szembetuno volt.
2023. jún. 3. 20:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!