Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Új fiú költözött a szomszédba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új fiú költözött a szomszédba. Szoktunk néha dumálni, nekem nagyon tetszik, hogy közeledjek felé? Nem tudom, hogy én bejövök e neki. Nem akarom, hogy szüleim észre vegyék. 19f

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán vonzódik a srácokhoz?

Ha nem, inkább hagyd.

2023. júl. 4. 17:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért is kérdezem, hogy hogyan közeledjek felé, vagy mivel deríthetném ki.
2023. júl. 4. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, nem kell rögtön az ágyba rángatni. Sima beszélgetések, közös programok, aztán alakul.
2023. júl. 4. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Megkérdezed tőle, hogy heteró-e és hogy biztos-e benne.
2023. júl. 4. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Áthívod egy sörre, pl.
2023. júl. 5. 01:20
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Szüleidnek miért nem mered megmondani, hogy Homi vagy?
2023. júl. 5. 02:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

#6 mert félek, hogy elzavarnak otthonról.

2023. júl. 5. 08:14
 8/11 -remete- ***** válasza:
81%
Romeo ap.. hátha fent van. Majd írj rá.
2023. júl. 5. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

"Áthívod egy sörre, pl."

Egy sör nem lesz elég, ha heteró. :)

2023. júl. 5. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha hetero, akkor 2-3 sörsem lesz elég. Viszont tudtok beszélgetni, és mint fiatal srácok, a szexre tereled a szót.Hogy áll a lányokkal , ? Ha helyes, megjegyzed, hogy biztos sok barátnője volt , Vagy könnyű neki becsajozni ?

Ilyeneket és figyeled a gesztusait, és a válaszokat !

Ha olyanokat mond, hogy nincs barátnő, meg Most nem is akarok, ott már kérdezgetheted tovább !

Én csak nagyon keveset beszéltem egy helyes sráccal és egyből kiderült, hogy nem szereti a lányokat. Mondta, rég nincs barátnője, mert volt pár, de mind nyafogós picsa ! Nem érdekli, nem is hajtja őket ! Erre mondtam, ilyen testtel,(mert ki volt gyúrva a srác épp ahogy szép ) nem szexelsz ? Erre a válasz : Azt nem mondtam, hogy nem ! Ezt már lehet érteni így is, meg úgy is !

2023. júl. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!