Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk/férfiak hány %-a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk/férfiak hány %-a tetszik neked szexuálisan?

Figyelt kérdés

Akivel a te vágyaid ki tudnád élni bármilyen szinten? Csak saccold meg. Van egy nagy társaság, benne férfiak, azok kb. hány %-a izgató számodra?

(Mivel saccolásról van szó, az egyszerűség kedvéért tízesével vannak az értékek; jelöld be, melyikhez van legközelebb érzésed szerint a te esetedben!)

2023. júl. 7. 09:27
A kérdező szavazást indított:
max. 10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
43 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Azt is megírhatod, milyen típusúak jönnek be. Akár külső, akár belső tényezőktől függ.
2023. júl. 7. 09:27
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
ÉN a 100%-ra szavaznék, de nem akarom torzítani a statisztikát...mivel nekem mindenki bejön aki megles amikor villantok
2023. júl. 7. 09:28
 3/23 A kérdező kommentje:
Kérlek, jelöld be akkor a 100-ast. Mindenki szavazatát várom. Senki nem torzítja a statisztikát.
2023. júl. 7. 09:31
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A saját korosztályomban minden harmadik. Mivel más korosztályokban alig van ember, aki bejön, így szerintem kevesebb, mint 10%
2023. júl. 7. 09:32
 5/23 A kérdező kommentje:
Az általatok preferált korosztályt tekintsétek alapnak!
2023. júl. 7. 09:51
 6/23 A kérdező kommentje:

ma 09:32

Te nagyon szerencsés vagy!

2023. júl. 7. 09:52
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

28N vagyok, korban annyira nem válogatok, a 22 és 45 között szerintem ideális lenne nekem.

Külsőre a magas, átlagosan izmos / átlagos testalkatú férfiak jönnek be, sötét haj, sötét (kék, zöld, barna, mindegy, csak sötét legyen lehetőleg) szem, formás vádli, dús szemöldök, kifejezetten bejön ha van jól látható helyen sebheje (pl arca, nyaka, karja), igényes, de nem tucat tetoválás is jó lehet, de nem elvárás, hogy tetovált legyen.

Bár eddig akik pasijaim voltak, külsőre csak kb a fele volt ideálom, most pl egy alig tőlem magasabb, vékony, szőkésbarna hajú, barna szemű, nagyszájú, káromkodós, jó kiállású, humoros, magabiztos, életet nem túl komolyan vevő párom van, és 15 évvel idősebb. Ha nem ismerném a személyiségét, és nem lennék belezúgva, akkor az arcát nem is találnám szépnek.

Összességében sokszor azok a férfiak tetszenek külsőre, ami másnak nem, és sokszor nem is a tipikus tökéletes külsejű szépfiúk jönnek be, azokat sokszor nyálasnak tartom. 20%-ra szavaztam.

2023. júl. 7. 09:59
 8/23 A kérdező kommentje:
Figyeld a témakört!!!!!!!!!! Csak férfiaknak szól a kérdés.
2023. júl. 7. 10:02
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
Jajj bocs, benéztem...
2023. júl. 7. 10:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Kb 20%

30F

2023. júl. 7. 10:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!