Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már gazdag pasid, aki eltartott?
Tényleg kválkodni szted csak az út szélén lehet?
Ha célirányosan együtt vagy vmi malac kinézetű emberrel a pénze miatt, az nem kvalkodas?
Jó tíz évvel ezelőtt ismerkedtem egy sráccal,24 éves volt.Tudtam,hogy vidékről jött fel,kórházban dolgozott.De arról,hogyan él,hol lakik mindig kitérően beszélt,láthatóan zavarba jött.
Értelmes, kulturált srác volt,de végén csak elmondta,hogy szobája van egy "házibácsinál ", aki szintén a kórházban dolgozik és szívességből lakhat ott, az 59 éves férfinél.Pár kérdés után,mérges lett és kiabálva mondta,csak kell lakni valahol b+, néha lefekszem vele,most ezzel mi a baj,nem kívánom,de ez van...
Szerintem a házibácsi igencsak kihasználta,mert jó ideje lakott nála.
Ez nálam nem fér bele és ott és azonnal véget vetettem az ismerkedésnek.Még a srác voltmegsértve.
De nekem olyan nem kell,akibe szottyadt vénségek kenik bele a farkukat.
Igen.Fiatalon,mindent megadott.Cserében alaposan meg kellet dugnom,de utána
leszoptam.Ezt ugyan nem kérte,én akartam.Hatalmas farka volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!