Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként volt olyan,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként volt olyan,hogy hirtelen közömbössé váltatok,vagy eltűnt az érdeklődés belőletek ?

Figyelt kérdés

A magány, a szakítások, a társkeresés nehézségei,kudarcai illetve amiatt,hogy egyre több a perverzió,furcsaság,értehetetlenség a melegek életében .Ezt átélve,tapasztalva esetleg úgy éreztétek,hogy ennyi, ebből elég és már szinte undorító, ami a meleg világban van.Ahogy bánnak egymással az emberek, már a társkeresés folyamán?

Mintha azt éreznétek,hogy inkább a nyugodtság,mint a sok "érdekesség" amit megtudtok az ismerkedés során.És már esetleg eleve gyanakodva állnátok mindenkihez?

Sok melegnél ezt látom,tudok is olyanról,aki inkább a magányt választotta.Volt aki aszex lett,annyira kiábrándult.

Szóval, eljöhet ez az "átbillenési pont ", a sok negatívum hatására ?

2023. szept. 15. 04:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb ez van bennem .de közben van bennem egy társ iránti vágy,egy olyan személy akit szeretni lehet,akivel jó együtt lenni akinek ha a szemébe nézek akkor van benne valami csibészség.
2023. szept. 15. 04:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó ideje nem vágyom már erre az egészre. Felfogta, hogy lehetetlen Társat találni, mert nem is igazán akarja már senki sem. Nevét sem tudom szex meg sose érdekelt. Nem mondom, hogy jó így, de kevésbé rossz, mint amikor görcsösen keresni próbáltam.
2023. szept. 15. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért azt soha ne mondd,hogy lehetetlen, 2-es válaszoló.

Nekem az utolsó társam akkor jött,amikor szinte minden összedőlt az életemben és minden gondom nagyobb volt,mint az,hogy van-e párom.

A sors fintora,hogy amikor évekkel később kisimult minden,nyugi lett és úgy éltem vele,ahogy csak álmomban ...na akkor jött a feketeleves ,egy harmadik fél személyében...

De azért még nem adom fel :)

2023. szept. 15. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez a másik, ami miatt sohasem fog kelleni senki sem. Túl sokat tettem a kapcsolatba, közel egy évtized alatt, és közben a másik meg ki tudja mennyi mindenki mással élte a vágyait már. Szóval, köszönöm, már csak magamban bízom!
2023. szept. 15. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én sem tudok azonosulni ezekkel a 'meleg-elvekkel': hogy mindenki mindenkivel és naponta legyen új de nuku érzelem.

A biszex pasikat meg egyenesen ördögtől valónak gondolom már sajnos :(

Nekem is jó egyedül inkább

25f

2023. szept. 15. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Ilyen fiatalon ne vélekedj így,kedves 5 -ös válaszoló. Mármint abban,hogy Neked így jó...magányosan.

Egyébként pedig egyetértek mindenben amit írtál!

2023. szept. 15. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Heteróknál sem sokkal jobb a helyzet, annyival másabb, hogy a család és a gyerek iránti vágy felülírhat dolgokat, a már létrejött kapcsolatot is erősebbé teheti, például nem szakítanak apróságok miatt.
2023. szept. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!