Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elveszett az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elveszett az érdeklődés?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja randizgatunk egy sráccal, eddig nagyon jónak tűnt minden. Csináltunk közös programokat, chateltünk minden nap, együtt is aludtunk már többször.

Most az a helyzet, hogy nagyon lebetegedtem és már 3 hete nem tudtunk talizni. Az utóbbi hétben szinte mindig csak én írtam rá, volt olyan nap, hogy 2-3 mondatnál többet nem is beszéltünk.

Szeretném vele megbeszélni az érzéseket, de nem tudom, hogy ez telefon téma e vagy várjam meg amíg felépülök és tudunk személyesen találkozni. (még egy hét)

Sok bennem a félelem és az a baj nagyon sok időm van most agyalni ebben az időszakban.

2023. ápr. 9. 09:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,ha beteg valaki,akkor sokkal több figyelmet kellett volna adnia!

Lehet,én vagyok konzervatív,de egy "csak" baráthoz is így állnék, nemhogy egy több mint baráthoz.

Sajnos ez egy ilyen világ,ilyenné vált:(

2023. ápr. 9. 09:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet talalt mast akivel szorakozhat, ha igy van akkor orulj neki h ilyen hamar es nem több ev utan jossz ra
2023. ápr. 9. 09:19
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Lebetegedtél és alig keres?

Ha nekem szimpatikus valaki és megbetegszik, én biztos többször érdeklődnék a hogyléte felől. De ha nincs otthon segítsége, valószínűleg átmennék hozzá, ágyba parancsolnám, főzném neki a húslevest és a teát, adagolnám a gyógyszereket, takarítanék, mosnék stb. Én ilyen módba kapcsolok, ha a (leendő) párom gyengélkedik.

2023. ápr. 9. 09:25
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Istenem mikor talal meg engem egy ilyen megbizhato, lelkis, erzelmes srac…nem veszett el a remeny, hogy vannak meg ilyenek:) szerintem az elso az legyen mindenkeppen, hogy Te meggyogyulj, a tobbi masodlagos. Ha emiatt elveszne az erdeklodes, akkor mar reg rossz..:)
2023. ápr. 9. 09:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a többiekkel. Ha a betegséged miatt nem foglalkozik veled , ő meg sem érdemel téged.

Ilyenkor kellene legjobban oda tennie magát.

2023. ápr. 9. 09:57
 6/18 A kérdező kommentje:
De foglalkozott az elején, kérdezett minden nap. Csak most tényleg elveszett az érdeklődés.
2023. ápr. 9. 10:34
 7/18 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Lehetséges az is, hogy ő a betegségedet kifogásként éli meg arra, hogy ne találkozz vele. Az meg hogy nem beszélsz vele érzésekről, tovább erősítheti ezt a félelmét. Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel, és hogy rosszul esik neked, hogy keveset ír.
2023. ápr. 9. 12:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen erre én is gondoltam, hogy neki se könnyű ez így.

Viszont félek ha igazán megnyílok és elmondom az érzéseimet azzal meg megijesztem.

2023. ápr. 9. 12:43
 9/18 Jani Belucci ***** válasza:
100%
2 hónap ismerkedés, randizás után szerintem az lenne a baj ha nem beszélnétek meg ki mit érez, vagy ki hogyan éli meg ezt a kihagyott időt. Kommunikáljatok.
2023. ápr. 9. 13:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ismerkedtem a feleségemmel, ő mondott ilyeneket, hogy "most nem jó, mert megyek a nagymamámhoz" meg "tanulnom kell". Azt gondoltam, hogy ennél bénább lerázó szöveget nem nagyon hallottam még, de rendben van, értem a célzást. Kicsit alábbhagyott nekem is az érdeklődésem attól, hogy folyamatosan tanulni kell vagy ilyesmi. Aztán szerencsére elkezdett kommunikálni kicsit bővebben, és kiderült, hogy tényleg csak ennyi volt, életem legnagyobb baklövését követtem volna el, ha hagyom elveszni.

Ennyi idő után már igazán belefér, hogy felhívd és őszintén kommunikáljatok. Ha utána is ilyen lesz, akkor lehet talált mást. Ha csak fél, hogy megégeti magát, akkor sokat fog segíteni egy őszinte beszélgetés.

2023. ápr. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!