Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elveszett az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elveszett az érdeklődés?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja randizgatunk egy sráccal, eddig nagyon jónak tűnt minden. Csináltunk közös programokat, chateltünk minden nap, együtt is aludtunk már többször.

Most az a helyzet, hogy nagyon lebetegedtem és már 3 hete nem tudtunk talizni. Az utóbbi hétben szinte mindig csak én írtam rá, volt olyan nap, hogy 2-3 mondatnál többet nem is beszéltünk.

Szeretném vele megbeszélni az érzéseket, de nem tudom, hogy ez telefon téma e vagy várjam meg amíg felépülök és tudunk személyesen találkozni. (még egy hét)

Sok bennem a félelem és az a baj nagyon sok időm van most agyalni ebben az időszakban.

2023. ápr. 9. 09:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt mindenképpen meg kéne beszélni. De szóban szeretném. Ahhoz viszont még kell egy pár nap mire jobban leszek.
2023. ápr. 9. 17:26
 12/18 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Szerintem ne húzd.
2023. ápr. 9. 17:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Csak barátként tekint rám…

Nagyon nem ez jött le nekem

2023. ápr. 10. 09:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2 honapja tart valami kozottetek amire te azt gondoltad, hogy randi, szerinte meg csak barat? Most vagy te misztifikaltad tul a kettotok kozt levo valamit, vagy o ertekelte alul?
2023. ápr. 10. 09:15
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem misztifikáltam túl.

Nagyon jól megvoltunk, úgy éreztem a kémiai is működött mert az alkalmak után mindig mondta is hogy mennyire jó volt.

Programokat is csinálgattunk kettesben, barátokkal is jártunk el szórakozni. Több ismerős is kérdezte a látottak alapján hogy együtt vagyunk e. Azt mondta egy ilyen alkalom után kezdett el gondolkodni, hogy minis van köztünk.

De basszus ha valakire barátként tekintek nem így viselkedek, nem szájra puszival köszöntöm.

2023. ápr. 10. 09:39
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Mit össze szenvedtek itt páran ilyen apróságokon....

Másnak még ennyi sem jön össze,de nem kattog örökké.Nincs pótolhatatlan ember, sem kapcsolat.

2023. ápr. 10. 09:46
 17/18 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ez lett a vége. De legalább választ kaptál a kérdésedre.
2023. ápr. 10. 10:21
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
82%

Ne vonj le messzemenő következtetéseket a hallgatásból, kérdező. A nőknek négyszer fejlettebb a beszédközpontja, hiszen a női agy a kapcsolatteremtésre, illetve kapcsolattartásra van kihegyezve. A pasiknak a beszéd egy idő után gyötrelem. Ők nem azért beszélnek, hogy beszéljenek, hanem hogy mondjanak valamit. Az ő beszédük az információközlésre korlátozódik, az pedig nagyon is véges lehetőség.

Majd személyesen megint a régi lesz.

2023. ápr. 10. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!