Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el ezt az embert vagy valahogy feltudnám kelteni az érdeklődését újra?
Megpróbáltam ismerkedni egy sráccal, találkoztunk is, lefeküdtünk egymással, együtt aludtunk és élveztük mindketten (legalább is így tűnt, és a srác sem állította az ellenkezőjét).
Aznap reggel mikor elváltunk megkérdeztem hogy megismételjük-e, azt mondta lenne kedve de csak másnap tudja meg hogy melyik este fog ráérni. Másnap nem írt, így harmadnap ráírtam én és megkérdeztem hogy mikor találkozzunk, azt írta fogalma sincs. Gondoltam várok egy pár napot hátha tényleg nincs fél órája sem, hogy összefussunk. Kb 3 nap múlva újra megkérdeztem van-e kedve találkozni, aztán ült az üzeneten még 4 napig mire felkaptam a vizet és megkérdeztem hogy mindenkit ghostol-e miközben 0-24 online messengeren, vagy csak én vagyok-e ilyen szerencsés. Erre már hamar válaszolt, hogy csak az olyan idióta erőszakos barmokat ghostolja, mint én, aki nem tudja felfogni hogy nem tudja mikor fog ráérni. Erre én azt válaszoltam hogy ha nem voltam/vagyok elég jó az is több válasz lenne a totális semmibenézésemnél, de erre megint nem jött válasz. Azóta 2 hetente ráírtam, hogy aznap este csinálunk-e valami programot, 2x nem válaszolt, harmadjára csak annyit hogy nincs otthon. Azóta megint eltelt 2 hét és nemrég megint ráírtam, megint csak megnézte és nem válaszolt és természetesen azóta is folyamatosan online.
Na most, a srác egyedül él, van egy 8órátücsörgökazirodában melója amitől fél órára lakik, szóval nem tudok olyat elképzelni, ami felemészti az összes idejét olyan szinten, hogy 5mp-e ne legyen válaszolni.
Ez volt az egyik, a másikkal hasonlóan jártam de itt nem lettem elhordva erőszakos baromnak az érdeklődésemért, szimplán levegőnek vagyok nézve.
Már kezdek lemondani arról hogy szerethető leszek valaha, mert mindig csak azok iránt érzek többet vagy érdekelnének komolyabban is, akik szarba se vesznek. Mellesleg az hogy ez lesz nem látszik előre, sem abban ahogy megbeszéljük a találkozót, sem a végén mikor azt kérdezi tőlem ismétlünk-e. Persze, ha rajtam múlna mindennap ismételhetnénk, csak ugye ezt már felesleges megkérdezni ha onnantól kezdve hogy egy jó estét eltöltöttünk együtt már többet nem is akarunk, mert hiába érdeklődik a másik telibeszarjuk.
Üdv a luzerek világában.
Pillanatig sem tűnt fel, hogy semmi dolga veled azután,, hogy belédverte? Ennyit jelentettél neki, lépj tovább mert még nagyobb bohócot csinálsz magadból 😀
Egy estés kaland voltál
Ezen mit nem fogsz fel.
És mindíg az után futsz akinek nem kellesz, inkább ezen gondolkozz miért van így
Ez már zaklatás, csodálom h nem tiltott.
Udvariaskodott, kerülte a konfliktust valójában nem akar veled találkozni többet. 2. üzi után azért ezt már le kellett volna vágnod és nem erőltetni tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!