Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felejtsem el ezt az embert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el ezt az embert vagy valahogy feltudnám kelteni az érdeklődését újra?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam ismerkedni egy sráccal, találkoztunk is, lefeküdtünk egymással, együtt aludtunk és élveztük mindketten (legalább is így tűnt, és a srác sem állította az ellenkezőjét).

Aznap reggel mikor elváltunk megkérdeztem hogy megismételjük-e, azt mondta lenne kedve de csak másnap tudja meg hogy melyik este fog ráérni. Másnap nem írt, így harmadnap ráírtam én és megkérdeztem hogy mikor találkozzunk, azt írta fogalma sincs. Gondoltam várok egy pár napot hátha tényleg nincs fél órája sem, hogy összefussunk. Kb 3 nap múlva újra megkérdeztem van-e kedve találkozni, aztán ült az üzeneten még 4 napig mire felkaptam a vizet és megkérdeztem hogy mindenkit ghostol-e miközben 0-24 online messengeren, vagy csak én vagyok-e ilyen szerencsés. Erre már hamar válaszolt, hogy csak az olyan idióta erőszakos barmokat ghostolja, mint én, aki nem tudja felfogni hogy nem tudja mikor fog ráérni. Erre én azt válaszoltam hogy ha nem voltam/vagyok elég jó az is több válasz lenne a totális semmibenézésemnél, de erre megint nem jött válasz. Azóta 2 hetente ráírtam, hogy aznap este csinálunk-e valami programot, 2x nem válaszolt, harmadjára csak annyit hogy nincs otthon. Azóta megint eltelt 2 hét és nemrég megint ráírtam, megint csak megnézte és nem válaszolt és természetesen azóta is folyamatosan online.

Na most, a srác egyedül él, van egy 8órátücsörgökazirodában melója amitől fél órára lakik, szóval nem tudok olyat elképzelni, ami felemészti az összes idejét olyan szinten, hogy 5mp-e ne legyen válaszolni.

Ez volt az egyik, a másikkal hasonlóan jártam de itt nem lettem elhordva erőszakos baromnak az érdeklődésemért, szimplán levegőnek vagyok nézve.

Már kezdek lemondani arról hogy szerethető leszek valaha, mert mindig csak azok iránt érzek többet vagy érdekelnének komolyabban is, akik szarba se vesznek. Mellesleg az hogy ez lesz nem látszik előre, sem abban ahogy megbeszéljük a találkozót, sem a végén mikor azt kérdezi tőlem ismétlünk-e. Persze, ha rajtam múlna mindennap ismételhetnénk, csak ugye ezt már felesleges megkérdezni ha onnantól kezdve hogy egy jó estét eltöltöttünk együtt már többet nem is akarunk, mert hiába érdeklődik a másik telibeszarjuk.

2023. márc. 13. 15:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
Hisztis is vagy, meg unalmas, nekem sem kellenél.
2023. márc. 13. 22:01
 12/26 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nagyon sok aznilyen elmebeteg f*sz meleg, kivanom neki, hogy egyedul haljanak meg, es soha ne legyen parkapcsolatuk. Bar ezeknek kivanni sem kell, mert amugy sem lesz. :D Te meg ne aggodj, elobb utobb megtalalod a rendes melegeket is. Lehet nem mindegyikbol lesznkapcsolat, de en ujabban nagyon sok baratot szereztem innen-onnan :) es veluk bar nem szexre, de tudunk talalkozni es beszelgetni. Elobb-utobb neked is szerencsed lesz. :)
2023. márc. 13. 23:50
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsés a 12-es,mert elmondhatja,hogy talált barátokat, beszélgetnek. Nagy szó ez, és sokan örülnének,ha ezt elmondhatnák.És azt is,hogy találkoztak rendes meleggel !
2023. márc. 14. 10:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok rendes meleg pasi van- hogyhogy itt senki nem talál? 😂
2023. márc. 14. 10:25
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Az lehet, hogy rendes sok van, csak éppen lehet távolság a gond,vagy az, hogy nem nagyon akarnak az emberek találkozni.

Írogatva nem olyan az egész :(

2023. márc. 14. 10:27
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

Igen, a távolság gyakran gond lehet. Sajnos én is kerültem most egy ilyen szituba, hogy egy pesti sráccal randiztam, de a munkám viszont Bécsbe köt, ő meg nem akart kompromisszumkkat hozni. De amúgy valóban nehéz lett volna. Így is alig bírom elengedni, mert hiába randiztam azóta két emberrel is, valahogy azt a szikrát egyiküknél sem éreztem, pedig mindketten nagyon rendes meleg srácok. És továbbra is tartjuk azért a kapcsolatot mint haverok.

Sajnos nagyon sok melegnek elég annyi, hogy megdugják...ennyi. Ezeknek nem kellenek érzések, egoista fa*ok akik le se sza*ják, hogy a másiknak is vannak érzései...És hogy amúgy a szexnek is arról kellene szólnia, hogy mindkét fél jól érzi magát...

2023. márc. 14. 10:46
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy vicc, hogy szerintem az első néhány kommentelő, akik kiosztják a kérdezőt, kb hasonló emberek lehetnek, mint a kérdésben szereplő egyén...Én a kérdezőt abszolút megértem. Ha nem tetszik valakinek valaki, miért nem közli rögtön. Miért vár napokat? Mert nincs jobb? Hagyjuk már...ez a része undorító a meleg kultúrának.
2023. márc. 14. 10:48
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom miért mániája a melegeknek hogy mindenki azonnal írjon vissza, ha valaki láthatóan ghostingol vagy nem akar beszélni akkor nem értem minek kell heteken át zaklatni.
2023. márc. 14. 10:54
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert kb 5 másodpercébe kerül az illetőnek visszaírnia. És az ügy le is van zárva. Lehet, hogy mindenki más mennyiségű időt tölt social médián, más dinamikájú az élete, de ha látja, hogy az illető keresi, akkor miért kell megváratni. Nem egyszerű rögtön közölni, hogy bocsi, jó volt veled, de nem szeretnék többet? Én sokszor tapasztalom ezt, hogy azért megtartanak talomban, hátha egyszer jó leszel még...
2023. márc. 14. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

"ha valaki láthatóan ghostingol vagy nem akar beszélni akkor nem értem minek kell heteken át zaklatni."

Szóval szerinted ez teljesen okés? Mert szerintem nagyon nem. Az ilyen emberek gyenge, nárcisztikus személyiségek, akik a nem válaszolást arra fogják, hogy védjék magukat, míg telibesza*ják a másikat.

Szerencsére ezeknek a fér*eknek sosem lesz kapcsolatuk, mert szépen kiszelektálja őket a társadalom.

2023. márc. 14. 11:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!