Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az Alterego nevű szórakozóhely...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Alterego nevű szórakozóhely milyen? Milyenek ott az emberek, érdemes ellátogatni oda egyedül? Picit vegyesek az érzéseim, mert az itteni válaszok fele szapulja a helyet.

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni pénteken, vagy szombaton, ha már szingli vagyok és úgy is Valentín nap lesz, hátha valakivel találkozom és szimpatikusak leszünk egymásnak, akár egy éjszaka, akár egy táncolás, akár egy csók erejéig.

Keresgéltem az itteni kérdések között de elég megoszló vélemények voltak, tényleg ennyire “putri hely”?

tegnap 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Sok a nyugger
tegnap 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyobb nyugati meleg szórakozóhelyhez képest valóban bénább, viszont alapvetően évi pár alkalommal el lehet lenni.

Amit nem szeretek az az, hogy folyamatosan tömegnyomor van mindenhol, táncolni rendesen néha elég kihívás, plusz a pultnál is van hogy 10 percig kell várnod mire egyáltalán észrevesz a bartender. A zene alapvetően elmegy, de semmilyen szinten nem követik le a “meleg” trendeket. Amit nem szeretek, hogy minden alkalommal ugyanazt a lejátszási lista - ami persze nem zavaró ha először mész. :D Egyébként a tisztaság szerintem rendben van, illetve én veszekedéssel/verekedéssel sem igazán szoktam találkozni, összességében azt gondolom h kulturált a hely. Korosztály terén tökre vegyes, 20-60-ig szerintem bárkivel összefuthat az ember és nincsen egyik korosztály sem túlreprezentálva. Röviden azt mondanám, hogy pár alkalom után nagyon unalmas tud lenni a hely, ugyanazok a zenék, ugyanazok az arcok, viszont elsőre biztos jól fogod magad érezni. :)

tegnap 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem mész le minden héten, akkor akár jó is tud lenni. Szombaton mindig nagyobb a tömeg!
tegnap 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!