Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is én voltam a hibás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is én voltam a hibás?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy pasival Planetromeo-n, normális mederben ment az ismerkedés, nem a szokásos szia szex mentén, intim képet se cseréltünk, nem is akartam, kezdtem örülni, hogy végre kifogtam egy normális pasit.

Elhívott randizni, természetesen belementem, ilyen sétálós esti beszélgetős randi volt, felajánlotta, hogy hazavisz, belementem, kérdezte a randi végén, hogy megpuszilhat-e, mondom természetesen, persze nem csak puszi hanem csók lett, erre egyszer csak letolta a gatyáját és elővette a farkát, hogy szopjam le.

Mondtam, hogy nem, még csak most találkoztunk először, persze erősködött tovább, meg mondta, hogy csak kapjam picit be, csak verjem akkor ki neki, mondtam, hogy nem, hazamentem, és mire hazaértem egy nagyon hosszú levél fogadott, hogy én nem vagyok komolyan vehető pasi, hogy minek viszonzom a csókját ha nem szopom le utána, hogy sosem lesz senkim, hogy álszent vagyok, végül letiltott.

A randin meg az előtt se utalgattam arra, hogy lefeküdnék vele, nem simogattam ott meg semmi, tényleg én voltam a hibás? A csókot sem kellett volna hagynom?

2023. szept. 11. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
3%
Igen, te voltál.
2023. szept. 11. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy voltál te hibás!

Azért mert nem rögtön a szexszel kezdte, ugyanolyan fax mint a többség...

2023. szept. 11. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen rendben van, amit csináltál. Elhiszem, hogy kellemetlen volt az eset, próbáld meg elfelejteni.
2023. szept. 11. 15:29
 4/10 steven95 ***** válasza:
96%
Egy ilyen élmény nagyon erős rossz érzést válthat ki belőled. Át tudom érezni, és talán vannak itt mások is hasonló cipőben. De NE VEDD MAGADRA. Dehogy vagy hibás. Egyáltalán nem. A csóka csak szexelni akart veled, majd a dühét és fusztrációját úgy vezette le rajtad, hogy bűntudatot keltett benned. Nemnormális az ilyen, nyugodtan elkönyvelheted így. :) Fel a fejjel, megpróbáltad, majd más valakivel. NEM ÉRDEMELTED KI SEMMIVEL. NEM TETTEÉL SEMMI ROSSZAT, nyugi. :)
2023. szept. 11. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Bocs hogy heteró nőként válaszolok, de ha tudnád hogy velünk nőkkel hányszir történik ilyesmi! Csak azért mert ha egy nő kedves egy férfival, nagyon sokan azt hiszik, sőt elvárják hogy tegyük szét a lábunkat, vagy hogy szopjuk le őket minket nőket rengetegszer ér szexuális abúzus, ráadásul aki normális (mint ahogy te is férfiben) azokat a nőket kb prűdnek, álszentnek titulálják. Ha meg egy nő könnyen adja magát, akkor ótvaros qrva.
2023. szept. 11. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Korrekt voltál,bár több ilyen lenne több is.

Nálam csók lehet max első találkozáson,de a szeretkezés hosszú idő után.Lelkileg kell oda eljutni annak,aki kapcsolatot szeretne.

Sajnos a Rómeón /is/ a többség olyan,hogy ír szépeket,de közben fel van gerjedve.

Nagyon kevés az,aki tud viselkedni és tartja magát az elveihez és nem az alteste vezérli....

2023. szept. 11. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Jesszus. Sajnálom, hogy ilyen történt veled, legalább hamar kimutatta a foga fehérjét, és hamar vége szakadt az ismerkedésnem
2023. szept. 11. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Mekkora gyoktorzs ez a pali. Teljesen jol reagaltal es meg vagy dicserve, van meg remeny, hogy vannak normalis sracok, van meg remeny gyerekek…:) mekkora gennyladanak kell ehhez lenni? Meg mi az mar, hogy megcsokol es utana eloveszi vicc…ez huspiac ami megy
2023. szept. 11. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is otthagytam volna.
2023. szept. 13. 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. Nyilván a legkevésbé sem voltál hibás semmiben. Remélem, hogy nem hagy túl mély nyomot benned ez a negatív élmény, és hogy nem fogsz több ilyennel találkozni.
2023. szept. 14. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!