Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoptatok már le heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptatok már le heteró férfit (főnököt, nős havert, ismerőst, fogadásból, szívességből stb.)?

Figyelt kérdés
Hogy történt?
2023. szept. 9. 09:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
20-as: meleg vagyok, és ugyanezt gondolom!!!
2023. szept. 12. 07:27
 22/33 A kérdező kommentje:
Egyetértek, szexualitásától függetlenül csak olyan férfit szabad leszopni, aki megengedi.
2023. szept. 12. 12:40
 23/33 anonim ***** válasza:
79%

Ebben semmi térítés nincs. Illetve én személyesen szerintem nem vagyok értetlen 135-ös IQ-val. Ellenkezőleg úgy látom, hogy nem ment át a történet és kifakadás lett belőle. S márpedig nem válik meleggé az vagy nincs benne hajlam, aki egyszer vagy egyszer-egyszer enged ilyet és utána nem él ezzel. Nem fojt el semmit, csak nincs meg benne és ezzel vége is a sztorijának.

Emellett van meleg, aki nehezen fogadja el magát és kipróbálja nővel. Bár melegeknél ez sokkal inkább nem megy, mint heteróknál. Erre nem nagyon tudok magyarázatot adni. De mind a két oldal létezik.

Van egy egyéb jó mondás is: rettentően ritka a 100% heteró és 100% meleg.

2023. okt. 12. 10:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltel/nyaltal ki not meleg letedre? Felallt, jol elvegezted a dolgod?
2023. nov. 13. 18:49
 25/33 A kérdező kommentje:
24: Sajnos nem értetted meg a kérdést.
2023. nov. 13. 19:00
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
De ertettem, fogadasbol megcsinalnad ezt egy novel?
2023. nov. 13. 19:34
 27/33 A kérdező kommentje:
Hagynám magam leszopni, igen. Ez lenne a kérdés párja. Erre gondolsz?
2023. nov. 13. 20:01
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyalas a parja, az egyenerteku azzal amit mondasz. Az hogy egy hetero ferfi engedje, hogy leszopd(vagy o szop), olyan mintha neked egy not kene kinyalni melegkent. Gondolom nem tetszene neked, egy heteronak se tetszene ez a fogadas. Szoval ha valaki ilyet ker, az inkabb biszex.
2023. nov. 13. 20:20
 29/33 A kérdező kommentje:
28: Direkt nem érted. Senki nem várja el egy heteró férfitől, hogy szopjon, akkor te se várd el egy melegtől, hogy nyaljon. Hagyni magát nem nagy dolog, ahogy egy melegnek sem, hogy egy nő szopja le...
2023. nov. 13. 20:24
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy egy hetero ferfi engedje, hogy leszopd" ezt irtam. Amire te utalsz, az csak zarojelben van.

Itt te vagy az, aki heterokrol fantazial, nem forditva.

Aki ilyeneket ker, fogadasbol vagy barmibol, hogy nos ferfikent meleg pasik szopkodjak, az inkabb biszex.

2023. nov. 13. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!