Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak. Van meleg barátotok?
Tudomásom szerint nincsen. Viszont van egy barátom, akiről gyanítom. Nem érdekelne ha kiderülne.
Illetve van egy csaj aki nem is titkolja hogy homoszexuális. Viszont ő (még) nem a barátom. Nem zavar, bár néha sóvárogva nézek rá.
Meleg vagyok, nyíltan. A barátaim között vannak bőven teljesen hetero férfiak, szerencsére a kutyát nem érdekli, hogy meleg vagyok abban a közegben, ahol mozgok. :)
22/p
Toroczkai és Budaházy egymást szopták. Nem is hallottad?
Én bár biszex férfi vagyok, amíg nem mertem pasikra gondolni, és nem is csináltam férfival, egyik haverom váratlanul elkezdett beszélni arról, hogy férfival él együtt, tehát ő meleg. Róla nem igazán gondoltam volna, bár volt vmi halvány sejtésem. Nagyon jó fej srác, azonnal elfogadtam őt mint meleget is, úgy, ahogy előtte is, amíg nem tudtam róla. Pedig akkoriban számomra a meleg témák "szégyenlős, ciki" témák voltak kissé. Mégis, amikor halál nyugodtan erről beszélt, vissza is kérdeztem, mit hogyan ért, hogyan fogadják el őt a munkahelyén stb. és sok mindent megosztott velem erről.
Évekkel később csináltam először pasival, azonban évtizedekkel korábban éreztem, hogy biszex vagyok, csak nem mertem önmagam előtt se vállalni sokáig akkoriban még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!