Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoptatok már le heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptatok már le heteró férfit (főnököt, nős havert, ismerőst, fogadásból, szívességből stb.)?

Figyelt kérdés
Hogy történt?
2023. szept. 9. 09:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
"kíváncsi hetero" ez olyan nagy kamu, a biszexek találhatták ezt ki, de is értem minek.. baromság
2023. szept. 10. 09:19
 12/33 A kérdező kommentje:
Vsz. azért, hogy ne mondják őket biszexnek. Amúgy nagyon kevés lehet az igazi heteró, valamennyi hajlam majdnem mindenkiben van arra, hogy adott esetben a barátja megtegyen neki dolgokat, csak más meg ne tudja...
2023. szept. 10. 10:11
 13/33 anonim ***** válasza:
81%

Fiatal srácnak szívesen szopnám bármikor!

A fiatalt az 18 körülialattira értem...

2023. szept. 10. 11:09
 14/33 A kérdező kommentje:
Azért 18 alá ne menj szerintem.
2023. szept. 10. 12:32
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
Pedig előfordulnak olyan heterók, akiknek megromlott a kapcsolatuk és másik nő helyett engednek az ilyen kísértésnek. Ha tényleg csak orál vagy esetleg maszti van benne, attól nem kezd meleggé válni. Mert nem ér hozzá a másik férfihoz vagy legfeljebb orálozásnál a fejét mozgatja. Létezik ilyen átmeneti állapot, amire nincs jó kifejezés.
2023. szept. 11. 08:03
 16/33 anonim ***** válasza:
76%
Sőt: például a meleg fiúnak sok esetben mehet a szájába, ez imponál a férfinek, nő talán még soha nem tette meg neki. Ebben még ledomináló fétis is lehet és ettől sem válik meleggé.
2023. szept. 11. 08:10
 17/33 A kérdező kommentje:

Ezzel egyetértek, szerintem ha csak szájba dugja a másik férfit, és nem análisan, az még nem teszi meleggé, heteró marad.

Ha már a heteró fél is szop, ott már rezeg a léc. :D

2023. szept. 11. 09:49
 18/33 anonim ***** válasza:
64%

Basszus, olyan értetlenek vagytok, hogy az már fáj. Hiába győzködöditek magatokat, hogy egy heterót el tud vinni egy körre egy meleg, ez nem fog bekövetkezni.Egy heteró még hatalmas kapcsolati válság, vagy éhínség vagy világvége sem fog rávenni arra, hogy "jajj, csak most az egyszer kipróbálom, de aztán én aztán nem leszek homár", mert ilyen csak akkor van, ha a férfiben biszex hajlam van. Egy heterót nem fogsz rávenni arra, hogy bekaphasd a kukiját, mert fel sem fog állni rád, mert csak a gondolattól is, hogy egy másik hím hozzáér, inkább vágyná a halált (a sajátját, vagy a tiédet). Tehát még egyszer, lassan írom, hogy felfogd: a h e t e r o a z n e m f o g j a h a g y n i , h o g y a f a r k á h o z é r j!

Mondok még valamit: a legtöbb ember pont az ilyen értetlenek miatt nézi le, vagy utálja a melegeket (és nem feltétlen azért, amit egymással csinálnak), még azt is, aki normális, mert páran nem bírjátok felfogni, hogy nem mindenki van oda a homokozójátékokért.

2023. szept. 11. 19:03
 19/33 A kérdező kommentje:
18: Kategória! Eltévedtél?
2023. szept. 11. 21:23
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem tévedtem el. A kifejezetten melegeknek szóló kérdéseknél nem is olvasom el a hozzászólásokat.

Viszont azt remélem, hogy eloszlatom azt a véleményt, hogy a heterók "megtéríthetők".

Nem gondolnám, hogy egy meleg, akiben nem okoz szexuális izgalmat egy nő, jó néven venné, ha egy nő ráveti magát, hogy "majd én megmutatom, mi a jó".

Én a békés egymás mellett élés híve vagyok, de amíg ilyen felfogással nyomul pár gyökér, addig nem fogják elfogadni a melegeket.

Van meleg ismerősöm, tök jókat szoktunk beszélgetni. Ő is elítéli az ilyen "térítőket".

2023. szept. 11. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!