Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Oral kedvelő srácok nem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oral kedvelő srácok nem zavar ha a másik nem viszonozza?

Figyelt kérdés
Tehát ha csak te adod neki. Hány éves vagy? Nem megalázó hogy csak ennyire kellesz neki?
2023. szept. 3. 13:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%
Nekem egyáltalán nem megalázó, persze egy kis előzetes bizalom és szimpátia nem árt (test annyira nem lényeges), de ha ez megvan, akkor szívesen dolgozok rajta viszonzatlanul is. 34 vagyok
2023. szept. 12. 01:50
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

22 éves vagyok. Az előző párom elmondása szerint elég jól csinálom, ettől a dicsérgetéstől pedig még jobban beindulok.

Én nem igazán szeretek orált kapni. Inkább kézzel kényeztetem magam közben

2023. szept. 12. 15:46
 23/29 anonim ***** válasza:
66%
Én szopni szeretek, de viszonzás képpen nem szeretem, ha nekem csinálják. Ha a fenekem kényeztetik, nyalnak, nekem az jön be a cumiért cserébe.
2023. szept. 25. 18:28
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Az előzőhöz hasonló vágyaim vannak, azon kivétellel, hogy nőktől szeretem csak, ha engem leszopnak, ileltve huszonéves fiúktól. Persze ha egyúttal szimpatikusak is. A többi tekintetben egyezünk, imádok szopni, de pasiktól többnyire nem vágyom, hogy leszopjanak engem, és szeretném, ha nyalnák a végbélnyílásom (aki szívesen megtenné nekem).
2023. szept. 25. 18:42
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem éreztem megalazónak. De az őnzősege és a durvulása zavart. Abba is hagytuk a dolgot... pedig jó farka volt fincsi cuccal.
2023. szept. 25. 21:12
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
En szeretem adni. Kapni nem feltetlen. 34 ffi
2023. szept. 26. 09:42
 27/29 anonim ***** válasza:
84%
Mèg nem próbáltam, de az, hogy szopjak jobban izgat, mint hogy engem szopjanak (ez utóbbira se mondanék nemet ha lehetőség adódna, de ha választhatok, inkább szopnék). 45f.
2023. szept. 26. 16:36
 28/29 anonim ***** válasza:
80%
Szinte mindig engem szopnak, és ritka amikor én szophatok, pedig nagyon szeretek szopni.
2023. szept. 26. 18:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem adni, ha bírja a partnerem egymás után többször is. Volt már kocsiban, de van, hogy felmegyek lakásra, leszopom éw távozok kultúráltan.
2024. máj. 7. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!