Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Oral kedvelő srácok nem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oral kedvelő srácok nem zavar ha a másik nem viszonozza?

Figyelt kérdés
Tehát ha csak te adod neki. Hány éves vagy? Nem megalázó hogy csak ennyire kellesz neki?
2023. szept. 3. 13:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%

Mindent csakis kölcsönösen tudok elképzelni.

Naiv vagyok, azt hiszem, olvasva a válaszokat...

2023. szept. 3. 16:16
 12/29 anonim ***** válasza:
23%

Fúl aktív nem szopik.

Passzív meg nem is szereti ha szopják.

Csak Uni passzívat lehet szopni

Ez elég egyértelmű szerintem.

2023. szept. 3. 18:24
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Én szeretek szopni, tehát nem zavar. Szopás terén érvényesül nálam az alárendelt szerep utáni vágy.
2023. szept. 3. 18:54
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
Én kölcsönösen szeretem.
2023. szept. 3. 19:19
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
13-sal értek egyet, full passzívként, a páromat (és ezt sajnos ki kell emelnem) bármikor szívesen, és nem várom el, hogy viszonozza, max nyaljon ki, az jól esik, és igénylem, de nem elvárás! Ahogyan a 13-as is írta, a sub beállítottságom ebben is megnyilvánul, de nem csak ezért csinálom, hanem ha párom van, akkor kívánom, és igénylem... Ők ezt élvezik - és igazából én is! :D
2023. szept. 3. 20:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Akik szeretnek szopni, nem szokták megalázónak érezni, ha nem viszonozzák, végtére is azért szeret szopni valaki, mert szopni szeret, nincs mit ragozni ezen.

Ez kb olyasmi, hogy

- szeretsz-e focizni?

- Igen, vannak srácokkal, akikkel össze lehet jönni.

- Nem baj, ha a legjobb barátod nem tart veled focizni?

- Persze, hogy nem baj, én imádok focizni, ő viszont nem szereti csinálni. Miért kínoznám a barátomat avval, hogy rávegyem őt focizásra...? Én jól elvagyok a focizással, szeretem csinálni, meg is van rá a lehetőségem, van hol és kikkel. Ő meg nem vágyik rá, tehát minek erőltessen, hogy jöjjön ő is...?

Vagy mondok egy hasonlóbb analógiát. Szeretek gyerekeknek énekelni. De ha egy gyerek nem szeret énekelni, csak hallgatni, ahogy énekelek, miért volna baj, ah ő nem énekel nekem...? Nem énekelnék, ha utálnék énekelni gyerekeknek...

Egyébként is... Részemről köclsönösség csak akkor elvárható, ha elkerülhetetlen. Amit lehet, viszonzás nélkül adok másoknak, ingyen.

Sőt, a másik végletbe se esem, ugyanis nem vagyok mártír. Pl szoktam néha segítséget kérni emberektől. De csak akkor, amikor már végképp nem boldogulok valamivel és ilyenkor is lehetőleg olyantól, akinek már segítettem. De még ez esetben se várom el, csupán megkérem, mert megakadtam valamiben és hátha segít rajtam.

Imádok szopni, nekem ez elég. Egyébként nem is szeretem, ha egy férfi a farkamhoz nyúl a kezével. A szájával meg... egyéne válogatja...

Ha egyszer szereti egy pasi, hogy egy másik pasi leszopja, milyen csodálatos, hogy örömet okozhatok neki! Pláne olyannal, ami nekem is jó, lévén imádok szopni.

Habár csak olyan embert szopok le, aki szimpatikus is, és gerjedek is rá szexuális értelemben.

2023. szept. 3. 22:05
 17/29 steven95 ***** válasza:
100%
Igen, nekem jó viszonzás nélkül ..is. Ez nekem "kölcsönös"! Igen, nekem ez kölcsönös hogy cserébe kitömi a szám és kaphatok a végén ajándékot. NEM MEGALÁZÓ, nincs sub hajlamom. 27f
2023. szept. 4. 05:36
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

En is sub vagyok.

Utálnám ha leszopnának.

De imádok alázattal szopni, sokféleképp.

Tele vagyok fetishekkel, perverziókkal.

Aki fiatal,vastagfarkú,es tövig nyomva jól megdöngetné a torkom, írjon bátran privátban!😉

2023. szept. 4. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem, sot, en nem is varom el, viszont az alap hogy en szopjak, el is tudok elvezni ha szopok
2023. szept. 4. 23:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. A kölcsönösben is benne lennék, de eddigi partnereimnél csak én csináltam viszonzás nélkül. Nem volt megalázó, mert ezt beszéltük meg előre. 24 vagyok.
2023. szept. 10. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!