Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oral kedvelő srácok nem zavar ha a másik nem viszonozza?
Mindent csakis kölcsönösen tudok elképzelni.
Naiv vagyok, azt hiszem, olvasva a válaszokat...
Fúl aktív nem szopik.
Passzív meg nem is szereti ha szopják.
Csak Uni passzívat lehet szopni
Ez elég egyértelmű szerintem.
Akik szeretnek szopni, nem szokták megalázónak érezni, ha nem viszonozzák, végtére is azért szeret szopni valaki, mert szopni szeret, nincs mit ragozni ezen.
Ez kb olyasmi, hogy
- szeretsz-e focizni?
- Igen, vannak srácokkal, akikkel össze lehet jönni.
- Nem baj, ha a legjobb barátod nem tart veled focizni?
- Persze, hogy nem baj, én imádok focizni, ő viszont nem szereti csinálni. Miért kínoznám a barátomat avval, hogy rávegyem őt focizásra...? Én jól elvagyok a focizással, szeretem csinálni, meg is van rá a lehetőségem, van hol és kikkel. Ő meg nem vágyik rá, tehát minek erőltessen, hogy jöjjön ő is...?
Vagy mondok egy hasonlóbb analógiát. Szeretek gyerekeknek énekelni. De ha egy gyerek nem szeret énekelni, csak hallgatni, ahogy énekelek, miért volna baj, ah ő nem énekel nekem...? Nem énekelnék, ha utálnék énekelni gyerekeknek...
Egyébként is... Részemről köclsönösség csak akkor elvárható, ha elkerülhetetlen. Amit lehet, viszonzás nélkül adok másoknak, ingyen.
Sőt, a másik végletbe se esem, ugyanis nem vagyok mártír. Pl szoktam néha segítséget kérni emberektől. De csak akkor, amikor már végképp nem boldogulok valamivel és ilyenkor is lehetőleg olyantól, akinek már segítettem. De még ez esetben se várom el, csupán megkérem, mert megakadtam valamiben és hátha segít rajtam.
Imádok szopni, nekem ez elég. Egyébként nem is szeretem, ha egy férfi a farkamhoz nyúl a kezével. A szájával meg... egyéne válogatja...
Ha egyszer szereti egy pasi, hogy egy másik pasi leszopja, milyen csodálatos, hogy örömet okozhatok neki! Pláne olyannal, ami nekem is jó, lévén imádok szopni.
Habár csak olyan embert szopok le, aki szimpatikus is, és gerjedek is rá szexuális értelemben.
En is sub vagyok.
Utálnám ha leszopnának.
De imádok alázattal szopni, sokféleképp.
Tele vagyok fetishekkel, perverziókkal.
Aki fiatal,vastagfarkú,es tövig nyomva jól megdöngetné a torkom, írjon bátran privátban!😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!