Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szappant análisan felhelyezni van kockázata? Használat után muszáj kimosni vízzel a végbelet, vagy öntisztul?
Figyelt kérdés
A szappan amiatt merült fel, mert síkos.
Előtte / utána kötelező kimosni vízzel a végbelet, vagy mindegy?
2023. szept. 2. 22:53
21/22 anonim válasza:
Ha még kísérletező kedved van, megmaradt ~5liter 10w40 API CI-4 motorolaj, amit már sehol nem fogok felhasználni, mert újonnan már nem kaptam pont ugyanazt...
Nagy teljesítményű erő és munkagépek valamint teherautók turbófeltöltéses dízel motorjaiba való. Télen megkönnyíti a motor indítását hidegen, ugyanakkor kiváló kenést biztosít magas hőmérséklet esetén is nyáron.
Szerintem ánuszba is tökéletes lesz... D
22/22 Johnny Filpo válasza:
Regebben en kiprobaltam hogy egy kis darab szappant feltoltem magamnak. Kiserleteztem, gondolom... Na! Semmi sem tortent. Nem csipett, nem szaradtam ki, nem okozott semmifele gondot. EGY alkalom. Tobbszor nem csinaltam. Ami a sikositast illeti, a nyal tokeletesen megteszi, ha nincs mas keznel. Parom sosem panaszkodott meg. Mondjuk nem is varrom allat modjara, inkabb erzeki sex van. Ha egy oran keresztul megy a reszeles, akkor azert lehet jobb valami celtermek. Mondjuk en pl a durex tularaxott sikositojatol nem voltam elajulva. Helyette megteszi egy zsirosabb krem, de azt meg a gumi nem biztos hogy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!